Kipróbálnám az iOS-t. Van olyan termék, ami megfelel az alábbi kritériumoknak?
-Teljes értékű fájlkezelés, elérési utak szerkesztése, mappába rendezés, stb
-Dokumentumok szabadon történő másolása akár USB eszközre oda-vissza
-Bármilyen fájl letölthető rá bárhonnan, és ezt pendrive-ra is lehet másolni
-Downgradelhető alkalmazások
(pl ha egy alkalmazás frissítése sz@r, akkor vissza tudjam állítani a korábbira)
-Fényképezőgép SD-kártyájáról (USB-s olvasóval) oda-vissza történő adatátvitel (képek és videók egyaránt)
(Nyaralás közbeni szortírozás, rendszerezés céljából)
-Bővíthető offline tárhely (cserélhető tároló)
(Külföldön nem sokat érnék a felhővel)
-Csak a képzelet szab határt a testreszabhatóságban.
(Widgetek, alkalmazások mappába rendezése, egyéni hangok mindenhol, stb)
A fentieknek megfelelő iOS telefont keresnék, esetleg egy olan Apple tabletet, ami a fentieken kívül 16/9 vagy 16/10 képaránnyal rendelkezik, és legalább 10"-os.
Javaslatok?
(Jelenleg egy Huawei Mate 40 Pro-m van, de kipróbálni bármelyik Apple jó lenne. Hosszú távra azonban minimum ilyen tudású)
Ami nincs:
-Downgradelhető alkalmazások
Az indoklásban mondjuk igazad van
NA UGYE
-Bővíthető offline tárhely (cserélhető tároló)
Ez azért nincs, hogy a csóró júzer ne tegye be a 2 dilláros 512 gigás wishes kártyát és ezzel lehalassza a rendszert. Szerintem teljesen jogos. Sok lassulás forrása lehet a lassú tárhely.
NEM mndenki wish-ről szerzi be a fizikai tárolóit, főleg én nem (Ha láttad pár wishes kérdésnél a kommentjeimet, akkor tudod)
"elérési utak szerkesztése"
Minek?
Kifejtem: Minek?
Rendszerezés céljából, hogy a vegyesen letöltött random cuccok ne egy helyen ömlesztve legyenek, hanem úgy mappákba rendezve, ahogy én akarom
(Képek és videók akár egy helyen, de ha akarom, akkor külön-külön)
"16/9 vagy 16/10 képaránnyal rendelkezik, és legalább 10"-os."
én jobban szeretem a 4:3-at, de a filmeknél tényleg hiányzik a 16:9...
Multimédiás tartalomfogyasztásra használom a tabletet.
"Javaslatok?"
Ne igyál annyit és ne tegyél fel provokatív/troll kérdéseket. :)
Nem iszom szinte egyáltalán.
A kérdést nem provokációból írtam, hanem tényleg kíváncsi vagyok, mert TÉNYLEG kipróbáltam volna az Apple termékeit.
“A kérdést nem provokációból írtam, hanem tényleg kíváncsi vagyok, mert TÉNYLEG kipróbáltam volna az Apple termékeit.“
Istyle
és
ICentre
üzletekben az iPhonetól kezdve a Mac-ig kipróbálhatsz minden szériát, telefonból biztos, Macebookból kettő tuti van. iMacre nem emlékszem most, de talán az is.
-1 Nem
-2 nem
-3 nem
-4 nem
-5 nem
-6 igen/nem
-7 nem
Hülye kérdésre hülye válaszokat fogsz kapni.
Nincs ilyen iOS -t futtató telefon. Csak egy gyártó van és az összes telefon ugyan azt tudja minimális különbségekkel.
Androiodon is kopik a bővíthető tárhely.
Online tárhelyet amúgy wifi -ről érdemes használni nem mobil netről.
Külföldön nem könnyű wifit találni.
Maximum a szálláson, de ott meg nem mindig valami jó, főleg ha ugye az aznap készült felvételeket akarnám felhőbe küldeni (4k videók és jópár kép).
Na meg ugye a felhő is korlátozott, hogy mennyit lehet rápakolni.
Végső esetben viszem magammal az SSD-met egy USB3.0 házban, és máris van 960GB plusz tárhelyem (jó, a fele foglalt de azért még úgy sem kevés)
Ha meg minden kötél szakad, veszek egy memóriakártyát vagy pendrive-ot, és arra pakolgatom, napokra lebontva külön mappákba.
Hiába a felhő, ha nincs elég gyors net a közelben, nem sokat érsz vele.
Felső kategóriás telefonokból mindenhonnan elkezdték kihagyni a tárhely bővítési lehetőséget.
Talán a Sony nál még megvan.
..illetve a #16 kommentemben leírt alternatívák is megoldást jelenthetnek.
(Offline adattárolás szempontjából az is egy megoldás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!