Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 150 ezer forint környékén...

150 ezer forint környékén melyik a legjobb telefon?

Figyelt kérdés

Sem a kamera, sem pedig szín, kinézet nem lényeges.

Egy erős hardver kell, amivel stabilan lehett használni a telefont jó üzemidő mellett

2021. aug. 29. 18:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%
Nem. Két hónapja még én is Poco F3-mat akartam venni, aztán egyik haverom ugyan ezt írta nekem mint amit most én, csak én megfogadtam, és tényleg sokkal jobban jártam :)
2021. aug. 30. 12:01
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
9# Azt is írja, hogy erős hardver kell, iPhone 11 már minden csak nem erős
2021. aug. 30. 12:17
 13/19 A kérdező kommentje:
Csak a hardver számít. Más nem
2021. aug. 30. 12:18
 14/19 anonim ***** válasza:
18%
Már miért ne lenne erős az Iphone 11? Jaj, gondolom megnézted, és ránézésre gyengének tűnt a hardver... Ez nem android, az egész rendszer sokkal jobban van optimalizálva, ezáltal nem kell belepakolni 8 giga ramot meg hasonlókat mint ezekbe a csing csang csung poco telefonokba. De inkább rátok hagyom most már, akkor vegyetek ilyeneket.. :D De majd ha egy év múlva elkezd szarakodni akkor gondoljatok rám.
2021. aug. 30. 12:23
 15/19 anonim ***** válasza:
63%

Nézz először utána hol gyártják az almás sz**odat, aztán utána faraszd a népet a hulyesegeiddel.

A 4gb ram meg mindenhogy 4gb, hiába a magyarázkodás, édeskevés manapság. A magyarázat meg egy önigazoló hazugság.

Nagyon fárasztó vagy már, attól függetlenül hogy trollkodsz.

2021. aug. 30. 12:48
 16/19 anonim ***** válasza:
35%

A 9-es komi nem én vagyok 🤔 innentől az összes többi komi se.

A 3-as komi én vagyok:

“Ezért kell iPhone-t venni.”

Ez vagyok én. Amúgy igaza van a 9-esnek, nem a hardver számit, hiszen s6 a 3gb ram-al rosszabbul működik mint egy iPhone 5 az 1 gb ram-jával.

2021. aug. 30. 18:03
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
Látom fáj az igazság itt egy pár embernek :D
2021. aug. 30. 21:11
 18/19 anonim ***** válasza:
29%

#15:

Csak mondom, hogy droidon a ram is másképp működik, van még 3 giga szabadon a 6-ból, de mégis törlődnek az appok belőle.

Mert "a rendszer optimalizálja magát" alapra hivatkozva. iPhoneon ilyen nincs.

De jó lenne utána járni, mielőtt írod, hogy kevés a 4 giga ram + nem is ugyanannyit foglalnak az appok meg a rendszer, mint droidon. A többit már nem is mondom inkább.

2021. aug. 30. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:
18%
Így van, azért pontozzák le azt aki iPhone-t javasol.
2021. aug. 30. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!