Az normális, hogy egy egy hónapja vásárolt Iphone 12 Pro Max akkuja már csak 94 százalékos állapotú?
Pedig nagyon figyeltem a megfelelő töltésre ebben a kis időszakban.
Amikor először kicsomagoltam, és bekapcsoltam, már 97 százalékos volt, majd lassan leesett 94 százalékra.
Ez az első Iphoneom, az előző Samsung telefonomat két év alatt sikerült 94 százalékra degradálni. Iphonennal ez egy hónap alatt sikerült.
Esetleg ez lehet garanciális probléma?
Na a mai napon már csak 93%.
Felhívom az Apple ügyfélszolgálatot.
"Felhívom az Apple ügyfélszolgálatot."
Navégre!!
Na, mit momdtak? Érdekelne.
Nekem 5 hónapos és most esett le tegnap 99%-ra.
Pont csütörtökön hívtam fel őket. Az ügyfélszolis csajszi mondta, hogy ez így biztosan nincs rendben.
Villamosmérnökként vicces volt hallgatni a teóriáit, ugyanis miután gyanúsnak ítélte az akkut, utána már próbálta magyarázni, hogy ez mitől lehet természetes,. pl. raktárban állástól :D
Azt is elmondta, hogy egy Iphone akkunak kicsomagoláskor 100 százalékosnak kell lennie.
De összességében az egész hívás semmit sem ért, ugyanis kijelentette, hogy 80 százalékos kapacitás felet nem cserélik az akkut. Így arra kért, hogy figyeljem az állapotot, és 80 környékén telefonáljak újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!