Egy lightning-usb adaptert szereztem be az iPhone-6-hoz, fotókat letölteni ?
Figyelt kérdés
Ugyanis az iCloud nem megy. De hiába csatlakoztattam a telefonhoz, hozzá pedig egy pendrive-t, meg se mukkan, semmi se történik, a képeket nem szedi le. Kell-e állítani valamit a telefonon is ? Honnan tudhatom, hogy az iPhone-6 OTG-képes ?2021. aug. 20. 19:50
1/7 anonim válasza:
Pontosan milyen adapter az amit vettél?
Nem iPadhoz való inkább? Azokon szoktak ezek az adapterek működnik....
2/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam iPad-on is, ugyanaz.
2021. aug. 20. 21:06
4/7 anonim válasza:
A gyári adaptert vetted meg?
A Fájlok appban sem látod a pendrájvot?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, a gyári adaptert vettem meg (kínai). Most, hogy mondtad, megtaláltan a pendrájvot és mutatja is (a telefonon a Fájloknál), ha van rajta valami. Most csak arra vezess rá, hogyan vigyem át a képek könyvtárából a pendrájvra ? Előre is köszönöm.
2021. aug. 20. 23:34
6/7 Morzsi007 válasza:
A fotó appban lent jobbra megjelenik az eszköz (pendrive). Rámész a foróidra pl albumba, kijelölöd, amit szeretnél és exportálod. Ha a pendrive-ról akarsz másolni, akkor meg importálod a képeket videókat.
A Kina adapterek nem a legmegbízhatóbbak. Lehet egy idő után nem fog működni.
7/7 anonim válasza:
Hát én simán összedugtam a telefont a számítógéppel azt letöltöttem a képeket. Valahol be lehet állítani milyen képformátumban csinálja a képeket. Ha JPEG -et választ az ember akkor nincs probléma. Egyébként a Sandisk nek van pendrive ja ami lithning és sima USB csatlakozós is egyszerre. Van hozzá egy sw ami átkonvertálja jpeg re a képeket és lementi a pendrive -ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!