Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Betört az iPhone 6 kijelzője,...

Betört az iPhone 6 kijelzője, ettől még fogom tudni használni?

Figyelt kérdés
Ma leejtettem a betonra immár 3 éves telefonom és nagyon durván összetört az eleje, és alatta lilas sárgás. Igazából nagyjából lehet látni, szóval nem para de azért sajnálom nagyon.. ugye nem fog elromlani? Mert nekem így is megfelel töröltten csak ne menjen tönkre.
2021. júl. 9. 18:35
 1/7 A kérdező kommentje:
Illetve tudom így buta kérdés mert ha nagyon összetört nem tudni hogy milyen karok keletkeztek de azért reménykedem hogy jártak már itt valakik hasonlóan.. esetleg egy képernyő csere mennyibe kerül? Mert ha 30-40 ezerből kijön rá áldozom a diák munkám gyümölcsét :D
2021. júl. 9. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én is sokáig használtam összetörve az iPadet :D

mindenesetre ments le róla minden adatot!

2021. júl. 9. 18:39
 3/7 anonim válasza:

11-14 ezerért cserélik, ha LCD is tört:

[link]

[link]

[link]

2021. júl. 9. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerencsés esetben tudod használni továbbra is, szerintem azért inkább 15-20 ezer a kijelző csere.
2021. júl. 9. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"ugye nem fog elromlani?"

50-50. Ha valahol elkezd szivárogni a folyadékkristály, el fog sötétülni a kijelző teljesen.

2021. júl. 9. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
olyan 15 lehet a képernyő cseréje, kb. egy fél órás munka. jártam én is így többször, volt olyan is, hogy a műtét után nem volt az igazi a telefon. de többségében azért a műtét sikerült.
2021. júl. 9. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Jobban járnál a képernyőcserével
2021. júl. 9. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!