Mi lehet a probléma az airpodsommal?
Szóval egyszer úgy döntött a tok, hogy egyik fülest sem akarja normálisan feltölteni. Először csak akkor töltött ha elmozdítom benne a füleseket, majd később egyáltalán nem. Bevittem az Istyle-ba, ahol adtak új füleseket és tokot is. Pár hétig jól működött, most viszont ugyanezzel a gonddal találkoztam. (Felnyitáskor láttam hogy az egyik füles 100-on van és nem veszi a töltést, a másik pedig 0-n van és veszi a töltést)
Frissítettem a telefont is a legfrisebb operációs rendszerre, párszor repearing-eltem a cuccot, de nem lett jobb.
(iPhone X, gen2 AirPods)
Mi lehet a probléma?
Ezt tudod csinálni:
Meg azt hogy kitakarítod a bölcső lyukait ahova az füleseket dugod, meg a fülesek szárán lévő érintkezőket is letisztítod.
Arra tippelek, hogy koszos környezetben használod, vagy a ruháid nagyon szöszösek és ezért elkoszolódnak az érintkezők.
A fülesekre nem raktál semmi kis tokot, burkolatot?
Ami 100%-on van az normális hogy nem veszi a töltést.
Ami 0%-on volt azt te merítetted le 0-ra?
Egyszerre használom a 2 fülest, így egyforma töltöttségen kell lenniük ha felnyitom a tokot. Azért kell 100-on is kiírnia hogy veszi-e a töltést, mert így különbözteti meg hogy melyik van a tokban. A töltőtokon van egy szilikontok. Nem nagyon éri kosz meg nedvesség, nagyon vigyázok rá hogy hová teszem.
(Egyszer a mosógépen hagytam zuhányzáskor de nem hinném hogy ez okozta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!