Mi baja van a telefonomnak?
Bekapcsolni bekapcsol (látható,ahogy fénylik bekapcsolás közben az érintőgombja),de fekete a képernyő.Töltőre raktam semmi,4 órája ezt csinálja,samsung galaxy a5-ös telefon
Tiszta ideg vagyok már,legszívesebben apró darabokra törném,van pár fontos információ,amit csak a telefonomon tudok elérni.
Akkor azok nem fontos információk :))
Ha azok lennének, akkor lenne róla legalább 2 tárolón mentésed(pld pendrive-külső HDD/CD-külső SSD)
Oh de,mert,amikor megkaptam a telefont az elejétől perce pontosan tudtam,hogy olyan fekete lesz a telefonom képernyője,mint a fekete lyuk és ez miatt gyorsan inkább lementettem pár felhasználó nevet meg jelszót külön egy pendrivera...ja hogyne.
Lényeg a lényeg,mitől van ez? Veletek is volt már ilyen,ha igen,akkor mi volt az oka?
Előbb utóbb minden elromlik.
Érte valamilyen külső fizikai/természeti hatás?
Fizikai ja,mondanám,hogy az a baja,de még az első vlágháborút is túlélte már,hányszor volt olyan kiesett a kezemből véletlenül és kutya baja lett,de ki tudja,mert most felb*sztam magam és ráütöttem egyet és azóta ilyen,lehet most ez miatt.
Előtte is volt már ilyen,pedig semmi fizikai hatás nem érte,olyankor pár napig volt ilyen.Gyakran volt az,hogy tele volt a tárhely (pedig mindent kitöröltem majdnem,még a facebookot is eltávolítottam) és az miatt sokat sz*rakodott. Lehet ez is közrejátszik,már nehezen bírja,túlterhelt.
De ja,amit az előbb írtál,előbb utóbb minden elromlik.
4-es
Milyet? És az milyen? Jól bírja meg minden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!