Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Véletlenül egy nem magyar...

Véletlenül egy nem magyar Nokia1200-at vettem, nincs a menüjében magyar. Mit lehet tenni? Meg lehet buherálni? Fel lehet rá tölteni?

Figyelt kérdés
Volt egy magyarom, de akartam még egyet venni, pótnak. Nem tudtam, hogy többféle létezik, és csak vétel után láttam, amikor feltöltöttem, hogynincs a beállításokban magyar nyelv lehetőség.

2021. aug. 14. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezeken a minimális készülékeken nem lehet így beavatkozni. Egyébként meg néhány tucat angol szót kell csak elsajátítani, nem válik hátrányodra.
2021. aug. 15. 02:07
 2/2 A kérdező kommentje:
azt állítod, hogy tök ugyanazt a gépet angolul és maygarul külön gyártják, és nem szoftvert töltenek rá? ezt nem hiszem
2021. aug. 16. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!