Iphone 12 mini vagy Iphone 11?
11/27 A kérdező kommentje:
Sokat netflixezek,és hiába kissebb a 12 mini,sokkal szebb rajta minden.Nehéz döntés lesz..
Köszi a linkeket,meg is nézem.
A 11-en 2 órával tovább filmezhetsz és 5 órával tovább játszhatsz. Lehet közelről valamivel szebb a 12 mini kijelzője, de gondolom nem úgy filmezel, hogy szinte az arcodba nyomod a telefont. Normális távolságból előny a nagyobb méret. De ha ennyire a 12 mini tetszik, akkor vedd azt. Én biztos nem venném, mert még az SE üzemideje is jobb a teszteken.
2021. aug. 10. 15:30
Mini nek az a lényege hogy kicsi. Szerintem szuper jó. Akkuban belefért volna nagyobb is, nem tudom miért nem tették bele.
11 -el sem lősz mellé szerintem.
Melyik éri meg jobban? Hát ha vársz a 13 ig akkor a 12 -k ára lejjebb megy és lesz még 11 olcsóbban készletről, vagy a 12 lesz olcsóbban :) Bár lehet a mini kikopik a palettáról sajnos... Bár állítólag 13 ból is lesz mini...
2021. aug. 10. 16:01
14/27 A kérdező kommentje:
Ha olcsobb lesz a 12,akkor azt fogom venni.
Nekem mini, de nekem pont előny a mérete, elegem van ezekből a 6< colos telefonokból.
A kamera miatt hezitáltam meg az akku miatt, aztán rájöttem h amit az ő kamerája tud az nekem bőven elég, plusz szoftveresen is sokat lehet javítani utólag, az akksija meg... a jelenlegi telefonomat is mimdennap töltöm, hát azt is fogom :D
2021. aug. 10. 16:15
16/27 A kérdező kommentje:
De hisz nagyon is jó a kamerája
igen, de én a "nagyobb" iPhobokkal hasonlítottam össze, mint 12 pro 😅 de legalább most felismertem h szükségtelen ezért drágábbat vennem. A mini viszont megéri, habár alapvetően sajnálom telefonra az árát, de elegem van, hogy az olcsóbb árfekvésű androidoa keszulekeim már 1 éven belül kompromisszumkészséget igényelnek, 2 évnél több pedig egyáltalán nincs bennük. Pedig arra, amire én használok egy telefont.... 4-5 évre is elég lehetne. Konkrétan a xiaomi-m két év után állandóan lefagy, kikapcsol, nem hallom hívás alatt a másik beszédét...
2021. aug. 10. 18:05
Xiaomi -k azért olcsók mert kompromisszumokat kötsz. Nekem is mind meghalt 2 éves korára...
2021. aug. 10. 18:18
Miért nem veszel sima 12-est(tudom nem ez a kérdés) alig drágább már mint a 11 és azért mindenben jobb mint a 11, és a 12 mininél is, legalább is méretben meg üzem időben.
2021. aug. 10. 21:27
20/27 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: