Mitől hevül fel töltés alatt az új Ipone 11?
3 napos telefon vettek hozza töltő fejet ami elvileg gyári gyors töltő huszon vattos de nincs ráírva semmi és kezd gyanús lenni hnem gyári
Vagy normális h meleg átlátszó szilikontokba?
Ami bemegy a konnektorba két pöcök azok között kell lennie a feliratnak. Alma logo és Designed by Apple in California stb....
A gyorstöltésnél fog melegedni a telefon, ezt szokd meg. Főleg most, hogy melegebb a környezet is, nem tud annyit leadni.
Így nézne ki
Ez egy 18W-os
A másikakon az A1692 modellszám más!
Még annyit a melegedéshez, hogy az új, vagy nulláról visszaállított telefon mindig dolgozik a háttérben elég sokat. A számításigényes dolgokat pedig töltőre duga csinálja. Szóval tök normális a melegedés!
Igen tényleg van felirat megtaláltam így ahogy első írta szóval akkor elvileg okes
De más tekefonoknal nem volt és gyors töltésen előző honor10nek meg sem kottyant így ez ijesztő volt attól féltem ki készítem a telefont.
Nem pont olyan mint a 2 válaszoló képén
Bal oldalt 20w ír pl
Alma és a designed szöveg alatt A2347 EMC3621 stb stb
mert az 18W-os és 2 éves, azért nem ugyanaz! :D
Az A2347 a 20W-os gyári Apple töltő! Nyugi!
a vezetéknélkülivel is melegszik! pont azért, mert vezeték nélküli! :D
mindegy mivel töltöd melegedni fog.
töltsd, használd, ígyis, úgyis tönkre fog menni az akkumulátora.
8as hozzászóló az úgyis úgyis tönkremegy tapasztalat, vagy itt a természetes időből adódó minőség romlását érted csupán ?
4# hozzászóló , így 2 éves tapasztalattal tudsz valami Lifehack turpisságot sugni telefonhoz ? Sok videó van persze tudom hogy állíthatom be jól csak hátha tulajdonosként tudsz volt ami segít ehhez a telefonhoz . Jelenleg ki vagyok a billentyűzet és kijavítasatol hogy a ragokat külön szedi.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!