Milyen androidos telefont ajánlotok, ami támogatja még a Google-t?
"Amoled előtt is volt élet"
persze, az autók feltalálása előtt meg lovaskocsival jártak...azok is használhatóak
#21 Valami értelmes indok is van vagy leragadsz a kötözködés szintjén?
Alsókategóriás készülékek nem arról szólnak hogy minden über mega brutál... Vannak kompromisszumok...
#16 "80e kategória amire te gondolsz nem létezik."
Asszonynak tavasszal vettem 65-ért egy Note 9-et. Az bőven középkategória. Az meg, hogy csak egy Android frissítés van rá, pont nem érdekel, eddig se nagyon frissítettem, mert legutóbb akkor volt szükségem egy új szolgáltatásra, mikor a 2.2-es Froyo kellett volna a mobilnet tiltásához.
Azóta hamarabb avul el a telefon más téren, minthogy új Android verzió kéne.
#25 Redmi note 9 egy közepes alsókategóriás ennek megfelelő HW -el. Elmegy fényképekkel, még éppen elmegy sebességel... stb Sima redmi 9 még olcsóbb és azzal is mindent lehet. Az meg csak 50k. Sőt használtan taán már egy 10k ért is kapni valami használható szutykot.
Ha az ember telefont akar és rászán egy összeget, akkor szerintem érdemes a keret felső harmadából válogatni.
Azért vannak széthúzva a kategóriák. Ezért vannak használható telefonok 50-55k tól felfelé.
Viszont amit te írtál az azon túl hogy használható, nem felel meg a kért elvárásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!