Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen androidos telefont...

Milyen androidos telefont ajánlotok, ami támogatja még a Google-t?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, az újabb Huawei-ek már nem, pedig nekem fontos lenne, hogy a Gmail és a Google Play működjön, ahogy eddig. Tetszettek a Huawei-ek, de így az kizárva, de javítsatok ki, ha tévedek. Ár-érték arányban keresek jó telefont, nem akarok többszázezerért telefont venni, ezért az IPhone is kizárva, inkább valami középkategóriás androidost keresek, 110 000 alatt. Jó kamera előny, illetve ne legyen fél évnél idősebb kiadású.

2021. aug. 10. 12:15
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
köszi, ment a zöld:)
2021. aug. 10. 15:36
 12/26 A kérdező kommentje:
viszont ha nem a megapixel számít egy kameránál, akkor mégis melyiké a jobb végül? a Samu A22, A52, vagy a Redmi Note 10 pro?
2021. aug. 10. 15:37
 13/26 anonim ***** válasza:

Teszteket nézd meg. (mobilarena -n is vannak tesztek magyarul.) Hétköznapi kattogtatásra mindegyik jó. Kamrában Samsung a52 szerintem jobb. Xiaomi -t alsó közép kategóriában árban nem lehet megverni. Ha az ár a lényeges és az érte kapható hw akkor a note 10 pro. Nem lősz vele mellé. Hiába favorizálom a Samut :D Vagy megnézheted a végtelen verziójú Redmi note 10 szériát. :)

Manapság az a trend hogy belevágnak egy nagy megapixel számú érzékelőt és algoritmussal feldolgozzák. Amiből 16megás képet csinálnak mert 108 megán jó nagy lenne a file, és ha csak úgy kattintottál akkor hamar megtelne a 128 as telefon is. 2-3-4 pixelképeit egyben kezelik.

2021. aug. 10. 15:45
 14/26 anonim ***** válasza:
Ja esetleg ha bírod a nagy telefont akkor a Nokia x20 is jó darab.
2021. aug. 10. 15:53
 15/26 anonim ***** válasza:

#7: Nem tudom mennyien használják az NFC-t, de egyre több embert látok mobillal fizetni, én 4 éve csak azzal fizetek.

Az meg, hogy a középkategóriában nincs NFC max Samu szokás. Nekem a 8 évvel ezelőtti telefonomban is volt és mindig középkategóriát vettem (LG, majd Huawei)

A Xiaomi hülyesége is idegesítő hogy a Note 9-ben van, a note 10-ben meg nincs. Bezzeg a semmirevaló infra az ott van.

Nehéz dolgom lesz, ha váltani kell a mostani Huawei-ről. Minden márka a kamerát nyomja, 26db csillogó megapixeles kamera, de minek, mikor ugyanaz a légypiszok méretű szenzor van és ugyanúgy csak Instára meg Facere teszi fel a képeket a sok hülye.

Nekem egy db 8mpx kamera is elég lenne, selfie kamera minek, nem használom, kéne 6GB RAM meg 128GB tárhely és NFC.

Na Huawei-nyél mindez megvolt egy 80e körüli telefonban, most máj vehetek 130-ért olyat, ami tele van általam nem használt dolgokkal.

2021. aug. 10. 17:06
 16/26 anonim ***** válasza:

#15 Más felé ment a mobil piac. NFC egy filléres technika, ahogy a vezeték nélküli töltés, ahogy a jack, ahogy az infra, értesítő led. ezekkel játszanak.

Nem fizetek telefonnal és egy hamar nem is fogok.

(Infrát én szerettem a Xiaomi ban remek távirányító volt mindenre a sok távirányító helyett)

Nekem az idők folyamán elegem lett az alsó meg középkategóriás fényképező képességekből. Mikor kellett csak maszatolt. Úgy hogy nekem ez az egyik legfontosabb szempont. Legyen messze átlagon felüli.

80e kategória amire te gondolsz nem létezik. Egyrészt felmentek a telefonok ára minden szegmensben. Másrészt a magyar adók. Áfa, artisjust adó, árfolyam kockázat alaposan megtolja felfelé a magyar árakat. Ha nem félsz a garanciális gondoktól, vehetsz telefont internetről EU -n belül ről. 10-20% -al olcsóbban is simán.

80k már alsó kategória lett. Ez van. Amit te akarsz az 100k+ Redmi Note 10 pro vagy samsung a52.

2021. aug. 10. 17:39
 17/26 anonim ***** válasza:
a22-t nem ajánlanék, sőt jó szívvel csak az A5X és A7X széria tagjai ajánlhatóak hogy őszinte legyek
2021. aug. 10. 18:30
 18/26 anonim ***** válasza:

A22 nem ugyan az mint az A22 5G Ezért írtam az utóbbit.

Na mesélj mit tapasztaltál az A22 vel?

2021. aug. 10. 18:33
 19/26 anonim ***** válasza:

a22 5g: tft kijelző

szerintem itt meg is állhatunk az indoklásban, nem normális aki tft kijelzős telefont vesz 2021-ben, főleg ennyi pénzért

meg ugye MTK rendszerchip...bár sokkal rosszabb nem lehet egy exynostól, az újfajta mtk chipek elfogadhatóak

2021. aug. 10. 18:36
 20/26 anonim ***** válasza:

Amoled előtt is volt élet. Teljesen használható a TFT. Lehetne legalább IPS, de nem az.

MTK val pedig semmi gond nincs. semmilyen téren. Szépen felnőttek a feladathoz. Egy jó belépő ami a A22 5g ben van. Dimensity -k rendben vannak.

2021. aug. 10. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!