IPhone használók, mi az ami nem tetszik a készüléketeken, illetve az iOsben?
A szenzorsziget nem tetszik, ami a külsőt illeti, valamint lehetne bennük erősebb akku.
IOS nekem összességében jobban bejön, mint az Android. Nem jut eszembe semmi, ami annyira zavar, hogy említést érdemeljen. Talán annyi, hogy a kinézet nem olyan testreszabható. Viszont cserébe pörgősebb és biztonságosabb a rendszer.
Az, hogy a fényerőt leveszi magától, amikor meleg a készülék. Kinti nyári melegben minden napos dolog, és ilyenkor konkrétan semmit nem látok a kijelzőn, pedig 6 hónapos még csak.
Illetve játékoknál is előfordul ez, de akkor általában árnyékban vagyok, nem annyira gond.
Illetve azt, hogy általában nehéz leszedni róla a képeket windowsra, amikor megtelik a tárhelyem, itunes pedig nagyon bonyolult, zenét is nehezen tudok rátenni, szerencsére már van spotify, azóta ez nem zavar.
3-as vagyok. Illetve az zavaró még nagyon, hogy szoftveresen butítják a régi modelleket, hogy muszáj legyen cserélni.
És ez nem kitalált fikció, már pert is nyertek az apple ellen amikor kijött a 7-es széria.
Illetve volt egy 6-osom nekem is, nem hallottam 4 éves készüléken már semmit.
Rendeltem hozzá új hanszórót, kábelezéssel együtt, de ugyan olyan rossz volt.
Azt hittem a rossz minőségű kínai hangszóró miatt. Viszont elvittem szervízbe ezután, ott kitisztították, új gyári kábel és hangszóró, de minimális javulás sem volt.
Ekkor cseréltem készüléket, mert muszáj volt.
#1-es válaszolónak: ha hosszan nyomod a space gombot, könnyen oda húzod a csíkot ahova szeretnéd, én még sosem szarakodtam hogy a szövegben az ujjammal húzgáljam :D
Nekem az automatikus fényerő nem tetszik, az indokolatlan melegedés/merülés (nyarat leszámítva is, aksi csere után is).
A kamera teljesítménye is láthatóan romlott, ami engem nagyon bosszant, elég összehasonlítanom egy most készített, és új korában készített képet, szemmel látható a különbség. Meg néha a kamera app “összeomlik”, csak fekete képet mutat, mintha valami eltakarná a lencsét, ilyenkor pl. az insta kamera funkciója sem működik, ha ott nyitnam meg kilép az alkalmazásból. Ilyenkor újraindítom, ami megoldja a problémát.
Szerencsére lassulás nincs, vagyis olyan mértékű, ami már zavaró lenne.
(iPhone 7, 4 éves lesz hamarosan)
Nem kell a space gombot nyomni, akarhol hosszasan lenyomva tartod a kepernyot, oda huzod a csikot, ahova akarod.
Nekem a fenyerot se veszi le magatol, ez valami beallitas lehet, amit mar en valoszinuleg a legejen kikapcsoltam, mert nem szeretem, ha magatol csinal dolgokat a telefon. Egyedul a kekfenyszures van automatikusra allitva, este 8-tol kb reggel 3-ig megy.
Egyebkent nem tudnek igy hirtelen rosszat mondani rola, vagy 12 eve csak iPhone-t hasznalok, 3x valtottam modellt ennyi ido alatt, soha nem azert, mert elromlott volna az elozo, csak idonkent jo az ujitas, mikor mar van komolyabb kulonbseg a ket telefon kozott.
A készülékekkel nincs gond. Az iOS-ben meg van néhány apróság ami nem tetszik. Például, hogy X vagy Y gomb miért jobb oldalon van, miért nem baloldalon, ilyenek. De alapvetően nincs vele gond ha az ember megszokta a használatát. Nekem A 3GS megjelenése óta (2009) csak iPhoneom vvan, úgyhogy volt időm erre! :D
A túlmelegedést légyszi ne mondjátok!!
Melyik készülék nem melegedik túl ha 35-40 fokban kiteszitek a napra és még játszotok is rajta? Visszaveszi a teljesítményt és a fényerőt, hogy védje magát a telefon. Ezt 6 percesen is, 6 naposan is, 6 hónaposan is és 6 évesen is meg fogja csinálni! Menjél be vele árnyékba és kész. Miért kell szerencsétlen telefonokat a forróságban kínozni? Aztán meg jöttök ide a gyakorira, hogy "miért merül hamar a telefonom?" Persze szegény akksi a 60 fokos melegben még lással el a full terhelésen pörgő procit és a full fényerőn világító kijelzőt, mert te épp pubg-zni akarsz. A magas hőmérsékletek nem csak az akkumulátornak ártanak, de más alkatrészek degradációját is felgyorsítják.
"Nem kell a space gombot nyomni, akarhol hosszasan lenyomva tartod a kepernyot, oda huzod a csikot, ahova akarod."
ez készülékfüggő!
ahol van 3D Touch ott ez igaz.
Az újabb készülékeknél csak a szóköznél műxik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!