Vodafonba elfogadtam egy csomagot, de nem igazan tetszik.. mit kellene tennem?
sziasztok. nagyon rossz tulajdonsagom, hogy egyszeruen keptelen vagyok nemet mondani masoknak.. ma pedig felhivott egy vodafonos csaj, es elfogadtam valami bazi draga csomagot.. xd
na hat szamomra ez szuksegtelen. nagyon is. ket opcio van amit tenni tudnek. telefonszamot cserelek, vagy lemondom (bar nemtudom hogyan kell)
valaki tudna segiteni?🙄
"Minden szerződéstől el lehet állni 8 napon belül, ez nálad nem tudom mikor történt. "
erre kérlek mutass jogszabályt
kérdező, mivel telefonon kerestek meg, távollévők között kötött a megállapodás, amire vonatkozik a 14 napos elállás
üzletben, 1270en tudod intézni
"telefonszamot cserelek, vagy lemondom (bar nemtudom hogyan kell)"
Mi más lehetőséget látsz, mint hogy valamilyen formában kapcsolatba lépsz a Vodafone-al? Őszintén?
Legközelebb, ha valaki felhív, annyit mondasz hogy: "Uram/Hölgyem, ne haragudjon, bármit is árul, nem aktuális. Minden jót kívánok.", és leteszed a telefont.
Muszáj megtanulnod hogy hogyan kell kommunikálni azt, ha valamit nem szeretnél. A telemarketing még csak hagyján, de ezzel előbb-utóbb valaki hozzád közelálló is vissza fog élni.
Olvasd el a szerződésed. Abból 8 napon belül kell példányt kapnod.
Ha nég nincs, ha lehet ne használd az előfizetésed. Ne fogadj és ne indíts hívást. Ugyanis ilyen esetben a ráutaló magatartás, azaz a használat az ami a szerződéses viszony kezdetét megalapozza, ha egyéb határidő nem lett kijelölve.
Amint lehet, menj be a szolgáltató ügyfélszolgálatára és ott derítsd ki hogy milyen lehetőségeid vannak az elállásra. És addig ne írj alá semmit amíg ki nem deríted hogy tudod megszüntetni.Ugyanis ha aláírod a szerzpdést, akkor már csak kötbérrel mondhatsz fel. Ami általában elég nagy összeg hogy ne érje meg.
"3-mast javítanám: nem azt kell mondani, hogy nem aktuális, hanem, hogy nem érdekel. Az első úgy is érthető, hogy épp nem érsz rá rá visszahívnak később."
Engem érdekelne, de nem aktuális, kb. 15 év múlva ugyanezen az áron tökéletes lenne.
Hívjon vissza akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!