Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért drágább a sima 1 sim-es...

Petyko kérdése:

Miért drágább a sima 1 sim-es samsung galaxy s20 fe, mint a dual simes?

Figyelt kérdés
Egy samsung galaxy s20 fe-t szeretnék venni és néztem árukeresőn az árakat, amikor azt láttam,hogy van a sima 1 simes, 128 gb-os, 6 gb RAM-os változat, ami 249990 ft és van az ugyanígy 128 gigás,6 gb RAM-os DUAL SIMES ami 165000 ft ha jól emlékszem. Tehát az a lényeg, hogy ami dual simes és eggyel több lehetőség van benne, miért olcsóbb 70000 ft-al? Ez nagyon nagy árbeli különbség, de csak a dual sim a kettő között a különbség. Ráadásul pont a dual sim-es az olcsóbb. Nem értem... Ha esetleg hülyén fogalmaztam meg akkor, ha beírjátok google-be hogy Samsung Galaxy S20 fe és egy kicsit lejjebb görgettek ott lesz az árukereső és ott vannak a telefonok. Válaszaitokat előre is köszönöm!

#telefon #Samsung #GB #Galaxy s20 fe #6 gb RAM
2021. aug. 7. 16:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak az Auchan-ban [link] (lenne) elérhető a 249K telefon, de mind az 5 szín variációjánál azt írják az online.auchan-on, hogy egyik áruházukban sem elérhető [link] Innentől kezdve lehetne akár 750K is. :D
2021. aug. 7. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!