Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Wave tud ilyet?

Samsung Wave tud ilyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok pár kérdésem van erről a telefonról:

1. Avi-t lejátszik?

2. Menyi a telefonon a felhasználható hely?(2gb azt tudom de azon a bada is rajta van nem? menyit tudok felhasználni?)

3. Akkor ezen van flash támogatás ugye? swf játékokat lejátssza?

4. Kamerába mikor zoomol (Úgy zoomol mint pl se k800i? szóval szépen folyamatosan vagy ugy mint az x6 hogy 4et lehet vele zoomolni?

5. Samsung d900i be van 1 olyan dolog hogy "max felbontásba nem lehet zoomolni" a fotózott képeket ebbe ilyen nincs ugye?

2010. aug. 28. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
24%

flash biztos, hogy nincs hozzá:) a többihez nem tudok hozzászólni:)

wave helytt miért nem gondolkodsz mondjuk egy spicában?

2010. aug. 29. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:
me 1ghz proci XD
2010. aug. 29. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves első! A Wave-ben van flash támogatás, legalábbis az internetet nézve (pl. beágyazott youtube videót lejátszik, van rá külön progi is). Avit lejátszik. A többire nem tudok válaszolni, de én ilyet kapok karácsonyra, és nagyon meg vagyok (már most /|-.-|\) elégedve vele :D.

Ja, és mérföldekkel van a spicától.

2010. dec. 9. 19:15
 4/4 Zsolttötötötötö válasza:

Szia

1.lejátszik mindent (multicodec)

2gb-od van ebből 1 GB-ra mennek az alkalmazások 500 megára az üzenetek és minden egyéb és másik 500 megára azt raksz amit akarsz

3. van flash

4. ezt nem értem....de lehet vele nagyon sokáig zoomolni(nézőont kérdése)

5.max felbontáson is ugyan úgy zoom-ol

2011. jún. 2. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!