Ez hogy működik?
Ki szeretnek hozni részletre egy iPhone Xs max telefont
Ez hogy működik? Be megyek egy boltba és mondom hogy ki akarom hozni megbeszéljük a részleteket fizetek valamennyi összeget és már hozhatom is ki?
Kb mennyi a letét?
Es hol tudom ki hozni a meg olcsóbban
Köszönöm
Legszívesebben leugranék a templomtoronyból a "ki hozni" kifejezéstől... :D
Igen, így működik a dolog ahogy leírtad! Bemész az egyik mobiltelefon szolgáltatóhoz és elregéled nekik mit szeretnél. Ők meg elmesélik neked, hogy mennyitt kell helyben fizetned és milyen más egyéb feltételek vannak. Ha elfogadod akkor aláírod a szerződést és már adják is a készüléket.
Azt, hogy hol a legolcsóbb meg tudod nézni az alábbi weboldalakon:
A Telekomnál nagyon jó akciók szoktak lenni. Tapasztalatból mondom.
Nem mondom hogy várj karácsonyig meg az ilyesfajta ünnepekig ezekre, de én 2 évvel ezelőtt úgy rendeltem egy készüléket, hogy karácsonykor elengedték a kauciót az akció miatt. (Az összeget amit be kell fizetned rendeléskor).
És ha webshopból rendeled akkor kapsz kedvezményeket is, nem úgy mintha élőben bemennél a boltba. Ha 25 év alatti vagy, akkoris jár kedvezmény, de szintúgy csak ha webshopból rendeled. + külömböző tarifacsomagoknál, külömbözők az összegek kedvezménye amik a készülék árából jönnek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!