T meglepődtek először amikor szolgáltatói kínálatában megjelentek Xiaomi telefonok?
Figyelt kérdés
Ti2021. aug. 3. 18:57
1/12 anonim válasza:
Én nem, ezek a multi cégek bármire képesek 2 forintért, csináltak felméréséket mennének e aztán annyi.
2/12 anonim válasza:
Meg. Azt hittem jobb ízlésük van
3/12 anonim válasza:
egész éjjel nem tudtam aludni emiatt...
4/12 Vortrex válasza:
Engem levert a víz, nagyon kemény volt
5/12 anonim válasza:
Igen, le is estem az ágyról mikor megtudtam.
6/12 anonim válasza:
Mintha villám hasított volna belém.
7/12 anonim válasza:
De megijedtem amikor egy vacak kínai telefont megláttam a telekom áruházában… elkezdtem ott csapkodni, letépkedtem a xiaomi telefonokat a biztonsági kábelekről és mondtam az ott dolgozó embereknek, hogy: MEGSZABADÍTALAK TITEKET A KÍNAI FÉRGEKTŐL!!
9/12 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy van-e náluk vagy nincs, úgysem veszek ilyen kínai szart többé. Volt már Szijamiaum és nem voltam elájulva tőle.
10/12 anonim válasza:
Persze. Egy világ dőlt össze bennem. Azóta sem tudok ép ésszel létezni, folyton csak arra gondolok, hogy mi lesz ezután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!