Az európai piacon továbbra is lehet xiaomi telefonokon használni a Google szolgáltatásokat?
nekimentek már az amcsik a saominak is, de szerintem még működnek.
de ha megvetted akkor talán nézd meg!
vagy már idegbajt is kaptál és nem tudod kicsomagolni vagymi?
Át fogalmazom, a jövőben(!) lehet arra számítani hogy az európai piacra, vagy globális piacra szánt xiaomi telefonok sem kapják meg a Google szolgáltatásokat?
Már csak a kötekedők miatt
Nem!!!! Fogd már fel!!!! Nem!!!! Nem és megint nem!!!!
Nein
Not
番号
Nie
нет
Értettem elsőre öreg! Csak te nem akartad megérteni a kérdést és ezért írtam ki újra, átfogalmazva. Értettem hogy csak a kínai belpiacról van szó. De a kérdés az lett volna hogy lehet e számítani a jövőben ezek után arra hogy a xiaomi ugyan arra a sorsra jut mint a Huawei. Nah tény hogy én .urtam el a kérdést és úgy jött le hogy jelenleg... De nem jelenleg hanem a jövőben! És ezt próbáltam az egyikőtöknek elmagyarázni de az továbbra is okosnak hiszi magát engem meg hülyének, próbáltam megmagyarázni dehh akkkor sem értiii, és azt hitte hogy újra feltettem a kérdést. Nem, nem tettem fel újra a kérdést csak próbálom megmagyarázni újra és újra hogy érthető legyen deee már idegbetegsègemben sugxshjhdhfjjybsjxj
Ha nem érted küldj egy telefonszámot és szóban elmagyarázom hogy hátha megérted végre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!