Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » N95 vagy E66? Cseréljem le?

N95 vagy E66? Cseréljem le?

Figyelt kérdés
Jelenleg N95-öm van. Cseréljem le E66-ra?
2010. aug. 28. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
igen,jobb összeszerelés,de az n95 is jól összevan rakva,a RAM hiába több,ígyis gyors,ugyanúgy,wifi erős,gps gyors-közepes,videót jobb minőségben is vesz fel,és van kameravédő is.
2010. aug. 30. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:
wifi közel nem erős, mert én ua azon a helyen n95, e66 n95 álladóan megszakadt, e66 meg simán jó volt. az n95nek a gps-e szörnyen lassú, még szabadban is, ha csak a beépítettt gps vevőt nézzük (ilyenkor azt szokás összehasonlítani) az összerakása meg trágya, szedted már szét? eléggé durva ahogy összetákolták...az tényleg jó, h van kamera védő
2010. aug. 30. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:
hahaha bazos2.sk mindig fejre esik.=)) a nagy telózseni.=)) én voltam 14:18 és én is azért ajánlom az e66 mert jobb!
2010. aug. 30. 21:06
 14/14 anonim ***** válasza:
szedtem szétt ,hát naponta 1et,mert még mindig beváltt tipus,szerintem jól össze van rakva,csak elég "hézagos",meg az az érdekes,ahogy a hangszórót csinállták,1hangszórót eloszották 2fele,gps gamrinnal jó-közepes-ahogy mondtam,a wifi-vel nekem nemvolt problémám,iPhonnál erősebb a wifije,de az 5800nál nem,b/g átlagos.Nekem az e66 menüje nemtetszik és az elrendezés.
2010. aug. 30. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!