Most vettem egy nokia 5310 -et és szeretnék rá témákat tenni már töltöttem is le és kicsomagoltam de nemtudom hogy tovább? szerintem nem jó fájlba van. Nem kell társitani vmihez? Valami nem oké
Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 16:59
1/2 anonim válasza:
Hello
Nokia 5310 volt nekem is régebben. Elvileg ha kicsomagoltad akkor ráteszed a telefonra és ha a telefon kompatibilis a témával akkor tudja alkalmazni. Viszont nekem szinte 1 témát se tudott használni, épp ezért nem bonyolódtam bele mit tehetnék. Ja és társítani nem kell semmihez.
2/2 yuda válasza:
Ilyen telcsit használok-zokszó nélkül fut rajta minden-tucat témát tettem rá,filmeket,rengeteg játékot,programokat..szóval sokfélét-legtöbbször még külön mappát is nyitottam nekik és a mai napíg kitűnően működnek.Én úgy csinálom,hogy amit ráteszek azonnal megnézem és ha nem menne-mert ilyen is volt,-törlöm azonnal-de többségében fut rajta minden.
Simán ráteszed és kész-semmi macera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!