Letöltötem egy játékot, kicsomagoltam és egy iso file-t kaptam hogy tudom lejátszani?
Figyelt kérdés
Azaz mit kell vele csinálnom mivel kell lejátszanom hogy tudja telepiteni a játékot , amit letöltötem öszesen ezek a file-ok voltak benne a mapába : 58 r 1 rar 1 sfv ebböl a 1 rar-t megnyitotam abba volt egy iso file és azt átmásoltam(azaz kicsomagoltam ) egy másik helyre , most mit kellene még csinálnom ( a gépem nem ismeri fel mivel tudom futatni az iso-t ) hogy induljon a telepités azaz a játék ? Köszi üdv.: Alex2009. nov. 17. 09:38
1/9 anonim válasza:
Ha jól tudom akkor az ISO féjlokat a daemon toolsal tudod felrakni. Nekem is egyik haverom mondta ezt engem szerencsére a sors még nem hozott össze ilyennel :)
2/9 anonim válasza:
Tudomásom szerint az ISO fájlok cd-kép formátumok. Ki kell írni, és a cd-t, dvd-t kell betenni a meghajtóba, mintha eredeti lenne.
3/9 anonim válasza:
Az iso formátum egy képfájt takar. Ha nem szeretnéd kiírni cd/dvd-re akkor daemon tools vagy alcohol 120% progikat használhatod, amelyek egy virtuális meghajtót hoznak létre és azzal be tudod olvasni. Ha nem akarsz szórakozni ezzel akkor csomagold ki winrar-ral(elvileg ismeri).
4/9 anonim válasza:
Töltsd le a Virtual CloneDrive-ot. Ez a legegyszerűbb.
5/9 anonim válasza:
Letöltöd pl a Daemon tools programot,pl innen:
Telepíted,elindítod.A tálcán az óra mellett megjelenik egy kis piros villám,jobbklikk arra,a felugró menüben kiválasztod a legfelsőt,Virtual CD/DVD Rom,ráviszed a nyilat.Az új menüben ráviszed a nyilat valamelyik virtuális meghajtóra,új menü jelenik meg,Mount Image -re ráklikkelsz,megkeresed az .iso fájlt,és máris betöltötte egy virtuális meghajtóra,innen úgy tudod használni,mintha ki lenne írva lemezre.
6/9 anonim válasza:
Töltsd le a Daemon Tools 4.10- es verziót (sztem az a legkezelhetőbb). Telepítsd fel, majd indítsd el. Ezután elvileg a tálcán kicsi ikonként látni fogod. Na erre jobb klikk, Virtual CD/DVD-ROM---->Device 0: No media---->Mount image, erre klikkelj! Ezután felugrik egy ablak "Select new image file", és ott tallózd ki azt a .iso file-t, amit letöltöttél. Ezután nyomj Megnyitást és ha mindent jól csináltál, a játék telepítője elindul! Remélem segítettem, ha nem, írj privit, ha még kérdésed lenne...
7/9 anonim válasza:
Win 7-em nem szereti a DT-sot ezért inkább iso-záshoz a MagisIso Virtual CD/DVD Manager tettem fel,ezzel nem összeférhetelen um. és jól kezeli,detto ua. mint a DT.Neked mi van,milyen win-ed?
8/9 anonim válasza:
11:04-es hozzászóló!
Van Windows 7-re Daemon Tools. Írd be a Google-be hogy Windows 7 daemon tools.. vagy azt hogy Daemon tools 4355-0068. Ez a verzió kell hozzá, tökéletesen működik nekem!
9/9 anonim válasza:
vagy 7-Zip-el megcsinálod...:D,az a legegyszerűbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!