Melyik a jobb márka ezek közül?
Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 12:12
11/17 anonim válasza:
Nekem egy Doogee S88 Pro van, már 2 hónapja. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Főleg az aksija miatt vettem meg, ami 10000 mAh-s. Illetve mert ütésálló, valamint 2 programozható plusz gomb is van az oldalán. Folyamatos használat esetén is kibír 4 napot. Az előző is Doogee volt, azt 2 év után cseréltem le, de még az is működött.
13/17 A kérdező kommentje:
Ez valami troll válasz?
2021. júl. 29. 14:29
14/17 anonim válasza:
Ez valami troll viszontkérdés? :D
15/17 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés
Komolyan mondom, itt minden troll kérdés
Te sem örülsz, ha a te kérdésed alá valaki odafirkálja, hogy troll/kamu.
2021. júl. 29. 15:43
16/17 anonim válasza:
Akik szidják a fentebbi márkákat, azoknak valószínűleg sosem volt olyan telefonjuk. Nálunk a családban csak kínai telefonok vannak. 2 Xiaomi, 1 Doogee meg 1 Ulefone. Az egyik Xiaomi viszonylag új, fél éves, a többi mind már 2 éves elmúlt. Az Ulefone-t egyszer gyári állapotába vissza kellett állítani még pár hetesen, mert meghülyült, de azóta az is jó. Előzőm nekem Samsung volt, most Xiaomi van, és nem látok minőségbeli eltérést. Lehet hogy mind meg fog dögleni 3 évesen, de mi garancia van arra, hogy egy nevesebb gyártó terméke nem fog? Semmi. Illetve úgy is olyan ütemben fejlődik az egész ipar, hogy 2-3 évesen általában akkor is lecserélik az emberek, ha még működőképes, szóval ennél többet nem igazán kell bírniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!