Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A három márka közül melyik a...

A három márka közül melyik a jobb? Sony, Samsung, Lg? Persze az új telefonoknál.

Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 18:06
 1/7 kérdező.. ***** válasza:

Hát most a sony nagyon nincs a toppon,a legújabb telefonjukkal sem arattak nagy sikert.

LG most elég jó.Szerintem ők a legjobbak a 3 közül.

Samsung is elég nagy sikert aratott,de nekem nem jön be a márka.

2015. júl. 5. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:

a márkát nem lehet rangsorolni..világcégek, több ezer rendkívül okos mérnökkel..

de ha három telefont pontos típusjelöléssel kérdezel, arról már lehet megközelítő véleményt mondani...

Nekünk mind a három telóból van itthon... és mindhárom nagyon jó..

(csúcskészülékek)

2015. júl. 5. 18:27
 3/7 anonim válasza:

Én tapasztalatból mondom,hogy nálam a Samsung volt a legjobb. A samsug telefonom (Díva,a régi szép idők:D (: )

eddig 5 és fél éves és semmi baja. Viszont 2éve kaptam egy sonyt és azt nagyon nem szeretem lefagy stb...és pár ismerősöm csalódott benne legyen az sony xperia e,l,z, bármilyen..Az Lgről nem sokat tudok bár arra is panaszkodtak páran. Így én a samsungot ajánlom.

2015. júl. 8. 12:51
 4/7 kérdező.. ***** válasza:

A mai samsungokat ne ajánld,mert mellette a sony és az lg telefonok még szuperek.

A régi samsung még igen jó volt.

2015. júl. 8. 12:54
 5/7 anonim válasza:
Hát én nem tudom a barátnőm mostanába (max egy eve) vett egy samsung telot es nagyon szereti.:))
2015. júl. 8. 17:29
 6/7 kérdező.. ***** válasza:
Nőknek elmegy...
2015. júl. 8. 17:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 11. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!