Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem úgy volt hogy a vodafone...

Nem úgy volt hogy a vodafone leállás 28-ig tart?

Figyelt kérdés

Az van kiírva. 29 van, és nem megy.

Erről valaki tud valamit?

2021. júl. 29. 07:53
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

2021. július 24. és 30. között technikai szünet várható. Ebben az időszakban mobil értékesítési és ügyintézési oldalainkon és folyamatainkon dolgozunk, hogy a jövőben a lehető legjobb élményt nyújthassuk neked!

Július 24-ig továbbra is válogathatsz ajánlatainkból és intézheted szolgáltatásoddal kapcsolatos ügyeid. Július 30. éjféltől pedig egy még személyre szabottabb, még jobb felületen találkozhatunk!"

Átírták.

Ez...

2021. júl. 29. 14:07
 12/32 anonim ***** válasza:
Fa$$zopó banda.
2021. júl. 29. 14:12
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez már tényleg mindennek a legalja. Na mindegy vettem egy itteni simet a vodás meg megy a kukába otthon első dolgom lesz bemenni a telekomhoz.
2021. júl. 29. 14:37
 14/32 Ypszilon1980 ***** válasza:
Oké, lehet jobb ledz, éppen ideje, csak a tájékoztató email-ben 28ig van ez a cirkusz.
2021. júl. 29. 14:45
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

14

Egyáltalán minek kell napokra leállni? Miért nem röffentik be az új rendszert éjszaka? Mintha valami okj-s gyorstalpalót végzett kezdő programozó egyedül csinálná a projektet. Ez kb az a szint. Meg még mindig azt nem értem, hogy miért nyár közepén kell ezt? Nem várhatott volna 2-3 hónapot? Deakkor is vállalhatatlan hogy egy hétig nem megy meg ki tudja mikor lesz ebből valami. Láthatóan komoly gondok vannak.

2021. júl. 29. 17:26
 16/32 Ypszilon1980 ***** válasza:

15

Szerintem ezt senki sem tudja. Biztosan ez egy nagy rendszer változtatás, ami miatt mindent le kell állítani.

2021. júl. 29. 18:00
 17/32 anonim ***** válasza:

16

Ez nettó bullshit. Szakmabeli vagyok ilyen nincs hogy egy ilyen rendszert napokig le kell állítani. Max kis időkre ameddig tesztelik ezt éjszakára időzítve simàn meg lehet oldani úgy hogy az emberek 99%-ának fel sem tűnik aztán meg át kellállni és utána amikor élesben meg és kiderül pár hiba még van hogy percekre max órákrale kell állítani. De egy hétre? Ez egy rossz vicc. Valami amatőr csinálhatja nekik hobbiból.

2021. júl. 29. 18:06
 18/32 A kérdező kommentje:

Tényleg nagyon amatőrök. Bár nekem az se egyértelmű hogy pontosan mit csinálnak.

Egyébként 100% hogy rosszabb lesz, bugolni lagolni fog.

Pl amikor az erste bank átállt az új szuper gerorge appra. Reklámozták össze vissza.

Aztán meg lehet nézni, store-ban mindenki szidja, hogy az előző jobb volt, mert használhatatlan.

2021. júl. 29. 18:31
 19/32 anonim ***** válasza:

Pár perce így nézett ki az app:

[link]

Küldöm azoknak akik nem hitték el hogy egy amatőr hobbiprogramozó csinálja.

2021. júl. 30. 12:38
 20/32 A kérdező kommentje:

Azért ez nem bizonyítja hogy amatőr. Csak odaírta hogy milyen szöveg lesz ott.

Az viszont tény hogy még mindig nincs kész, mert még ezeket se tudta beírni.

2021. júl. 30. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!