Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android rendszerfrissítés...

Android rendszerfrissítés után nem indul el a telefon. Mi történt?

Figyelt kérdés

Megjelent az értesítések között, hogy "rendszerfrissítés letöltése", majd felugrott az ablak: "a rendszerfrissítés telepítéséhez a készülék újraindítása szükséges. Mit kíván tenni? Újraindítás most, vagy újraindítás ütemezése". Mindig ugyanezt csinálja a frissítéseknél, szóval rányomtam az "újraindítás most" lehetőségre. Ki is kapcsolt meg minden, csakhogy nem indult újra. Általában öt perc alatt újraindul, de most nem csinált semmit. Kb egy óra múlva megpróbáltam manuálisan bekapcsolni. Halványan felvillant párszor a kijelző, aztán semmi. Nem rezgett, nem zenélt, a led nem villogott. Pár óránként megpróbáltam újra, mindig ugyanez. Felraktam töltőre, hátha lemerült. Töltött, a led jelezte a töltést, majd azt is, hogy teljesen feltöltött. Megpróbáltam bekapcsolni, továbbra is semmi. Mi történhetett? Túl hamar próbáltam bekapcsolni? Hiba történt a frissítés közben?

Hétfőn tudom elvinni szervízbe.

Sony Xperia XA2 telefon egyébként, nincs még egy éves se.

2019. ápr. 13. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy vmi hiba történt. Vidd be egy Sony Center-be, ott tudnak vele kezdeni valamit.
2019. ápr. 13. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Pont olvastam, hogy gond volt a mostani frissítésekkel XA2 szériában, de elvileg már javították, de ezek szerint nem, szerviz.
2019. ápr. 13. 14:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, valószínűleg javították, mert fél órával ezelőtt random bekapcsolta magát, mintha mi sem történt volna.

Köszönöm a válaszokat!

2019. ápr. 13. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!