Hogy lesz iphone tagadóból iphone b...zi?
Álltalában azok szidják az iPhone-t akiknek nincs mert nem telik rá, és nem valják be maguknak sem, hogy nem telik rá.
Inkább azt mondják nem kell mert sz@r.
Aztán még is össze hozzák valahogy és mindjárt fanatikus iPhone fanok lesznek és ha azt mondod, hogy jobb az Android azzonal támadnak😀
2/
Hát vett egy nagyon olcsó a legolcsóbb X-et és tényleg oda adta érte az utolsó vasát az eladó még dobozt sem küldött hozzá se töltőt csak magát a telefont az is egy buborékos borítékban levélként feladva.
Hát micsoda csomagolás és megvetés ez egy ilyen prémium terméknek :D :D :D
Senki sem tagadja az iphonet, mert mindenki tudja hogy van.
Csak épp szerintük egy túlárazott divatcikk. Az első, még sorszám nélküli iphone megjelenése óta ez van, valami előttem ismeretlen okból a szifonosok a többi márka tulajdonosainál többnek képzelik magukat. Mivel nem tegnap és nem tegnapelőtt óta van mobilom, kicsit megmosolyogtató a múlt: szenzációs újdonságként jelentették be az ős-szifonnál, hogy szoftverfrissítés után a kamerával már videofelvételt is lehet csinálni. Miközben az akkori félbuta nyomógombos vackom már eleve tudta ezt a funkciót. Vagy a másolást-beillesztést, amit szintén hasonlóan tálaltak.
3/
Én próbáltam iphone telefont meg lenne is rá pénzem de nekem nem kéne sok dolog miatt.Ismerősöm pont így volt de még majdnem gyerek szóval mindenért oda van erre az utolsó fillérjét oda adta.
A Samsung még drágabb a csúcson, de ez a megéri vagy nem éri meg örök vita tárgya lesz.
Egy dohányos ember egy év alatt el füstöl egy csúcs telefon árát,és megéri? Neki biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!