IPhone 12 miért nem Dual Simes?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 14:26
11/15 anonim 

válasza:

Gyárt az apple dualsimes telefont de csak Honkongban árulják és Kínában. Honkongit vették Európában mert abban nincsennek benne a kínai hülyeségek, azaz már csak volt, mert most már azok is ugyan olyanok. Kínai nem tudom miben van korlátozva, de ha jól tudom az számít hol adják el ebben az esetben. Illetve plusz fícsörök vannak benne pl a fotó alkalmazás széjjel retusálja az emberi arcokat és fehérít, míg a többi régióban eladott meg nem csinálja... Sajna a 12 miniből úgy sincsen 2 simes. Csak a sima 12 től felfelé...
12/15 Morzsi007 

válasza:

Iphone XR-től támogatott az eSim a T-mobile-nál vagyis mondhatni, hogy ezek dual sim-esek, ha T-mobilos vagy.
13/15 anonim 

válasza:

Mondjuk az elején kényelmes az e-sim amúgy meg ha máshova szeretnéd ami meg nem e-sime -s mert mondjuk leadtad akku cserére 2 hétre akkor elérhetetlen vagy ha nem tudsz prezentálni egy másik e-sim képes telefont. Vagy valamilyen okból egy másik telefonba szeretnéd tenni megint szívás az egész. Első hallásra okés, ameddig nincs vele gubanc. Mert minden frincfrancért be kell ballagni a trékomba, ofkorsz semmi nem működik, élőben meg várni kell egy órácskát, ha nem 1-2-3 nap múlva mennél időpontra... És ugye jó lenne mondjuk azonnal hogy elérhető legyél és nem pár nap múlva. Ennyi felesleges kört futtatni az emberrel minden sz@rért. Soha az életben többet nem lesz e-sim -m. Egyetlen egyszer voltam a trékomnál e-sim -es. Nó tenks. Akiben nincs kalandvágy azt eltántorítanám az e-sim használatától. Zájfón vagy sem...
14/15 anonim 

válasza:

Miért kéne cserélgetni a kártyákat össze meg vissza? :D
Én 2019 október 22-én amikor megjött az új telefonom beleraktam, azóta benne van...
Egy véges telefonban mg aztán tök jó az eSIM, mert az informatikus gyereknek nem kell szórakoznia a kártyákkal.
De mindegy... mások vagyunk.
15/15 anonim 

válasza:

2 sim -et használok alapvetően de van vagy 6-8 még amit élő. Vagy legalábbis azok voltak. Van amit régen nem használtam már. Egy egy saját vagy céges utazásnál ide oda kell pakolásznom. Roaming, vagy van vagy nincs. Köszi rózsaszín. Vagy több telefonnal bohóckodok, vagy egyben. Ilyenkor meg a matekolás hogy akkor hogyan legyen egy telefonban 3 sim is. e-sim ugye fix. Ha meg le kell adni szervizbe 2 hétre akkor e-sim az szívás. Legutóbb mikor akku cserét kértem 2 hétig ültek rajta a szervizben, hogy minek azt nem tudom. Csere telefont of korsz nem adtak, másik e-sim es telefonom meg nincs. Akinek egy darab száma van ott ez okés... Soha nem akarja cserélni szintén rendben van. Szervizben nem tudom mi lesz addig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!