Vannak itt olyanok, akik szintén csalódtak a Xiaomiban (telefon)? Ha igen, nektek mi a baja a telefonotoknak, és mennyi idő után jött ki a hiba?
Én nemrég szabadultam meg tőle, mert ki nem állhattam. Egy normális fényképet nem lehetett vele készíteni, mert a kamera jó indulattal is legfeljebb közepes kategória volt.
Maximum fényerő mellett sem voltam megelégedve a képernyővel. Utcán szinte semmit nem láttam belőle.
Másfél éves korában szervízbe kellett küldeni a töltőcsatlakozó miatt.
Ameddig Xiaomi telóm volt sokszor fájt a fejem. Mostmár más márka mellett nem, pedig ugyanannyit bámulom. Lehet, mert a kínaiak csesznek a pwm-re. Valaki érzékeny rá.
Egyetlen előnye volt, hogy az árához képest jól bírta. Párszor leejtettem, tok nélkül hordtam.
Igen én 1évig normális volt redmi telefonja a fiamnak utána kezdett elromlani.végül teljesen tönkre ment 2 év alatt le is cseréltük tavaly egy Motorola telefonra most lesz 1 éves telefon semmi baja .
Redmit soha többé inkább,Samsung, Motorola, Google Pixel.
Volt 2.
Note 4 és egy mi a2.
Egyik sem csúcs az igaz. Elsőnél az SW frissítések hát jól belassult a telefon, majd elkezdett merülni mint a merülő forraló.
Egyszer csak a ház ragasztása megadta magát... 1,5 éves volt kb.
mi a2
Jelentősen jobb minőségű a telefon.
Kijelző kezdett érzéketlen lenni, az is kb 1,5 év után.
Valamiért nem tudom miért ha csak böngészgettem különösebb bajuk nem volt, de mikor úton voltam és kellett volna nagyon hogy fel tudja hívni valakit sosem volt hálózat, vagy ha nagyon kellett volna a navigáció akkor meg az nem akart menni. Olyankor mindig a másik telefont kellett előkapnom iPhone... Marhára idegesítő volt...
Nem tudom miért hogyan, én sem értem.
Második telefonnak tartottam mindig. Kb annyit is értek.
Soha többet nem akarok velük bajlódni egy percet sem.
Hugomnak nem rég vettem egy note 10 pro -t mert azt szerette volna...
Azóta már Samsung A52 5g -t használ... Nem igazán jöttek ki...
Vagy csak a mi családunkkal van baja...
Pedig nem rossz telefonok... Nekem nagyon nem jöttek be...
Ráadásul ma már csak péklapátokat gyártanak... Ilyen 72mm szélesség környékén semmijük sincsen. Nem sokat kellett győzködni magam hogy az új telefonom iPhone legyen és ne legyen mellé másodiknak egy olcsó Xiaomi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!