Lehet mobillal 200mhz feletti rádió frekvenciát fogni ?
És ha igen milyen módon?
Van olyan alkalmazás amivel nem csak 180 mhz-ig fog?
Lehet vele fogni, különben nem tudnál a készülékeddel sem netezni, sem telefonálni! :D
Az a 180MHz 108MHz akart lenni nem? 108MHz felett már a repsáv van. Azt te mobillal nem fogod tudni fogni.
Ha nagyon akarod a légiforgalom irányítókat hallgatni azt itt meg tudod tenni: [link]
értem... ez esetben neked egy FM transzmitter kellene amit a telefonodhoz csatlakoztatsz és az adja át a jelet a fejhallgatónak. De ezzel is csak az olyan füleseket tudod megszólaltani amikben van FM rádió.
Az olyan füleseknél amiknek van daját adójuk ezt nem tudod megtenni, mert nem tud a telefonod olyan csatornán adni amit azok a fülesek használnak. Nincs ilyan telefon!
"És ha fogni lehetne a telefonnal"
Mit? A telefonnao adni kellene a fülesek felé! :D
Sok telefon képes arra, hogy több bluetoothos fülest csatlakoztass hozzá.
Félre érted. Nem a telefonnal csak fogni akarom a jelet nem pedig a telefonomon lévő pl. Videót hallgatni rádiójeles fülhallgatóval.
Mondjuk tv-n nézünk valamit, de nen akarjuk hangosan hallgatni és van már rádiójelet vevő fülhallgató és rádiójel generátor is direkt a fülhallgatóhoz és működik is.
Viszont csak egy fülhallgató van ha tudom a fülhallgató frekvenciáját akkor telefonnal rá tudnék csatlakozni? (mint amikor sima fm-t hallgatsz telefonról a fülest használva antennának)
Ha ez nem lehetséges akkor ugyanazt a Bluetooth/wifi jelet lehet fogni valahogy két külön eszközzel?
ja értem...
nem lehet, csak 108MHz-ig lehet.
Ez esetben a TV-re tegyél egy FM transzmittert az tus FM rádió sávban sugározni.
a rádiós füleseknek ez az átka... csak a saját egységükkel tud kommunikálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!