Hova tűnt az az 5 GB jutalom net?
Még július elején vettem 300 MB netet a Vodafone-nál. Tegnap néztem, hogy mennyit használhattam el belőle, és láttam, hogy 5.29 GB netből X GB megmaradt.
Nem értettem hogyan lett nekem hirtelen +5 GB netem, mert értesítést/SMS-t nem kaptam...
Kiderítettem, hogy a netvásárlással együtt jóváírtak 5 GB !jutalom! netet, de azt is csak július 31-ig lehetett felhasználni.
Mondom jól van, akkor nem spórolok, használom bátran a netem, ha már ennyi van.
Ma így is volt, szépen el is fogyott az a vásárolt 300 MB és ennyi, teljesen lefogyott a netem... Az a maradék 5 GB csak úgy eltűnt.
Az appban is azt írja, hogy 0 maradt az 5.29-ből, amikor én eddig csak 300 MB-tot használtam el.
Nem értem, ez most mi volt? Valaki segítsen kérem
Bocsi, csak most láttam az újabb kérdésed, ahogy írtál privátot.
Én előfizus vagyok, szóval van az előfizetésben foglalt net és amit még ahhoz veszek, az a bővítő, az fogy először.
Szerintem feltöltőkártyánál pedig az fogy először, aminek közelebb van a lejárati ideje.
Jaa, érteem. Remélem így is van akkor.
Nagyon szépen köszönöm!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!