Hova tűnt az az 5 GB jutalom net?
Még július elején vettem 300 MB netet a Vodafone-nál. Tegnap néztem, hogy mennyit használhattam el belőle, és láttam, hogy 5.29 GB netből X GB megmaradt.
Nem értettem hogyan lett nekem hirtelen +5 GB netem, mert értesítést/SMS-t nem kaptam...
Kiderítettem, hogy a netvásárlással együtt jóváírtak 5 GB !jutalom! netet, de azt is csak július 31-ig lehetett felhasználni.
Mondom jól van, akkor nem spórolok, használom bátran a netem, ha már ennyi van.
Ma így is volt, szépen el is fogyott az a vásárolt 300 MB és ennyi, teljesen lefogyott a netem... Az a maradék 5 GB csak úgy eltűnt.
Az appban is azt írja, hogy 0 maradt az 5.29-ből, amikor én eddig csak 300 MB-tot használtam el.
Nem értem, ez most mi volt? Valaki segítsen kérem
"akkor nem spórolok, használom bátran a netem, ha már ennyi van.
Ma így is volt, szépen el is fogyott az a vásárolt 300 MB és ennyi, teljesen lefogyott a netem"
Honnan tudod, hogy csak úgy eltűnt? Követted appban 100 megánként a fogasztásod? Elárulom, 5 GB az pitsafüst gyakorlatilag, pár nap youtubeozással simán levitted.
Naa, akkor nem csak én kaptam.
De nem értem, most akkor ez csak kamu lenne? Hozzá se nyúltam ahhoz az 5 GB-hoz...
Oo #5-ös ezt jó tudni, köszönöm!!
#6-os ma akarom megejteni😄
"akkor először a vásárolt net fog fogyni?"
Először mindig a bővítő fogy.
Tehát az általam vásárolt 300 MB net?😅
Bocsi, nem nagyon értem ezt😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!