Megérné régi iphonet venni?
Használtam már androidot és iphonet is de az iphonet kedveltem jobban.
Elején igaz fura volt, meg eléggé zárt de egyre jobban megkedveltem.
FŐleg a kis iphone 4s volt a kedvencem, a mérete miatt is és még volt benne jack csati. Nincsenek egyáltalán nagy igényeim új telefon kapcsán. Ha nem törtem volna be a 4st még mai napig haszálnám. Utána volt 5s is bár azt a szürke színe miatt nem kedveltem, nem voltam oda érte de az is megfelelt, főleg mivel ezeket kényelmesen átéri az ujjaim és kézben is kényelmes. Szeretnék visszatérni az iphone-okhoz mivel most van egy galaxa a20em-de még valahogy ez is egy tégla a tenyeremben és többször kiesik a kezemből míg az iphone egyszer sem..A mostani új iphoneok ára valami borzalom, én még mindig a 4s korszakában maradtam :D. És használtak voltak de szuperáltak. Szóval nem tudnám elengedni a jack csatlakozót, maradnék a kis méretnél..általános használatra kéne, zenehallgatásra, játékokra, messenger stb..ugye ezekre már nem jönnének frissítések de most attól rosszabb lenne a telefonnak vagy úgy az nem számít annyira? Így milyen régebbi iphonet ajánalátok nekem ami nem olyan drága de még megéri? Iphone 4 vagy 4s már egyáltalán nem ajánlott? Körbe röhögnének a gsm-sek ha ilyesmit szeretnék kérni? Nekem ez volt minden idők favorite telefonja, de komolyan és szomorú voltam elengedni mikor betört..:(volt fehér és fekete is de a fehéret imádtam.
Ha jó az átalakítós megoldás, akkor bármelyiket választhatod, ami belefér a keretedbe, de 6s-SE kombónál én nem mennék lejjebb.
Ez személyes vélemény, de szerintem a gomb nélküli iPhone-ok sokkal jobbak.
Az iPhone 4s-re már semmit nem tudsz letölteni. YouTube-ot sem. Nekem van egy , neked adom ingyen ha kell. De ezt komolyan , vicc nélkül. Mert ezért már kár kiadni pénzt szerintem.
Nekem jelenleg iPhone 7 van. Újonnan vettem elég elfogadható áron . Nekem nincs gond vele. Teljesen elégedett vagyok. Ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!