Én vennék Xperia 1 III-at, ritka manapság, hogy egy telefonon ne legyen lyukas és vízálló is egyben.
Csak hát:
2 rendszer frissítés semmi, egy ilyen drága telefonnál (500e) jó lenne legalább 4...
4500mah aksit én keveslem bőven lehetett volna 5ezres, ja és csak 30W gyors töltése van, amikor már 50w fele vannak a töltők
#22 Ára miatt megértem.
Akku? Elég jól bírja de 3000 felett már össze tehetjük a kezünket...
Gyorstöltés? Hát ez olyan mint a kamera számháború.
Ha rendszeresen használod hamar tönkremegy az akku, amúgy meg ritkán van rá szükség. Éjjel töltöm a telefonomat jellemzően és nem zavar hogy mennyi ideig töltődik... Nem érzem valós igénynek. Jó fejlődjenek, de ez kb annyira elvérás mindenkinek mint a rendes zoom optika a telefonba. Ami ugye megint csak réteg igény lehet maximum.
Ára érdekesebb dolog vissza is térek rá, ha sokat akarnának eladni nyilván nem 500 lenne. Meg hát ne a magyar piacot és ne a magyar árakat nézd. Frissítések száma egy másik jó kérdés. Nem régen Samu is ennyit adott. Almáéknál meg nem tudom hogy előny vagy hátrány. Előny az új sw és a security patch -ek miatt de ugye a lassítás és az akku üzemidő rontás miatt meg hátrány. Androiodon komoly erőfeszítés kell a nem egységes platform miatt az updatekbe, nem csak egy belátható verziómennyiség van mint almánál. Közép kategóriában van hogy egy frissítést osztogatnak. Hugom xaiomi -t vett hiába ellenkeztem, aztán miután egy frissítés brikkesítette és sikerült újra életet lehelni bele annyira nem hiányolja hogy amúgy összesen egy frissítést élt meg a rendszer...
A Sony nem millios tetelre szanja a telefonjait. Azoknak gyart, akik szeretik a markat.
Amugy beszedes, hogy a Sony evente nem ad el 3 millio darab telefont. Az LG ennek a negyszereset ertekesitette megis kivonult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!