Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen SONY telefont érdemes...

Milyen SONY telefont érdemes venni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 21. 12:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%

Sony-ból manapság már leginkább semmilyet.

de ha nagyon akarod, akkor itt tudsz válogatni: [link]

2021. júl. 21. 13:18
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Semilyet
2021. júl. 21. 13:27
 3/27 A kérdező kommentje:
Miért?
2021. júl. 21. 13:56
 4/27 anonim ***** válasza:
82%
Nem mertem én először beírni, pedig még nulla válasz volt, de igen, Sonyból semmilyet. Minden szempontból utolsó helyen állnak az okostelefon piacon. Tagja vagyok (illetve maradtam) a Sony telefon tulajdonosok Facebook-csoportjának, azon szoktam kuncogni, hogy szegények meg vannak róla győződve, hogy elsőosztályú telefonok tulajdonosai.
2021. júl. 21. 14:02
 5/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megy a zöld mindenkinek. :)
2021. júl. 21. 14:10
 6/27 anonim ***** válasza:
78%
semmilyet. Telefon fronton nagyon a sor végén kullognak.
2021. júl. 21. 15:30
 7/27 anonim ***** válasza:
34%

Ne hülyéskedjünk már, van amiben ők a legjobbak, mondjatok még egy telefongyártót aki LDAC-al adja ki a telefonjait? Jelenleg ez a csúcs a vezetéknélküli hangátvitelben, még a prémium alma sem képes CD audió minőséget biztosítani bluetooth-n pedig mi pénz elkérnek az Airpods-ért is...

[link]

Aki tényleg nem spórol az akkumulátorral és 1. osztályúan optimalizál(nem Xiaomi módra):

[link]

Xperia 10 III ott van a legjobbak között, meg lehet nézni az akkumulátor méretét + ehhez a kijelzőt.

Még érv a Sony-k mellett a vékony formaterv:

[link]

És tényleg egyedien néznek ki.

Amúgy Xperia 10 III nem rossz telefon, csak túlárazott. Összességében egyik Sony sem rossz de pocsékul vannak árazva sajnos és köztudott hogy kamerában sem túl erősek. De azt állítani hogy a sor végén kullognak és rossz telefonokat adnak ki, egyenesen hülyeség. Megvan a maguk piacuk, de kistételben dolgoznak már, kevés telefonnal.

2021. júl. 21. 20:29
 8/27 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy XZ1C tulajdonos vagyok és annyira jó telefon hogy máig nincs olyan amire leváltanám, annyira jól sikerült és első osztályú.

Pedig van manapság annyi Xiaomi, de kompakt méretű, normális specifikációjú telefont egyik kínai gyártó sem tud kiadni...

Ennyi róluk is akik csak tömegigényeket szolgálnak ki, az almát ezért az egyért meg lehet simogatni hogy legalább valamennyire figyelembe veszik a usereket igényeit és kiadnak legalább 3-4 méretben is telefont.

Ez már OFF, elsősorban arra aki szerint a Sony rosszabb mint egy Samsung vagy Apple termék.

2021. júl. 21. 20:31
 9/27 anonim ***** válasza:
41%
Na, erről írtam, kérdező! Meg vannak győződve róla, hogy jó telefonjuk van. Valóságtagadás. Ez persze érthető, rosszul döntöttek, amikor telefont vásároltak, és elég nehéz lehet ezt beismerni.
2021. júl. 21. 21:00
 10/27 anonim ***** válasza:
55%
Árban nem pengék, de ez nem is cél. Biztos lehet minden szempontból jobbat találni, de egyáltalán nem rosszak. Minőségi telefonok. Csomó olyan tulajdonsággal ami nem biztos hogy máshol elérhető. Pl jack és még vízálló is. Jack azért marat le annó mert kell a hely az akkunak, aztán máskor meg az volt a duma hogy vizállóság miatt. Ez meg vizálló, ugyan akkora az akku mint máshol, és van jack. Aztán akad még egy két finomság. Nincs nocs... Se lyuk... Árban találsz jobbat, de nem kell félni tőllük. Melyiket érdemes megvenni? Attól függ mi az igényed és mi a keret rá.
2021. júl. 21. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!