Applecare+ biztosítás. Lehetséges ?
elvileg lehet
feltéve hogy hivatalos helyről vásárolod az iPhone-t!
de szerintem inkább hívd fel az Apple ingyenes, magyar ügyfélszolgálatát!
06 80 983 435
Nem hinném, hogy értelmes ember apple telefont venne, azt buherálná, és még túlárazott szarokat is kötne rá.
Ez a szememben elég irracionális dolgo. Vagy van ekora gyökér?
nehéz felfogni hogy senkit nem érdekelsz?
Hagyjátok... már kimoderálták egyszer, majd megunka a modi és kirúgja végleg. Jelentsétek!
Azért mondtam, hogy hívd fel az Applet, mert én is nagyjából osztom a szifonos srácok véleményét. De! ha nem lehet már hivatalosan kapni (hacsak valamelyik APR-ben nincs elfekvőben valahol) akkor csak a sarki fűszeresnél tudsz venni. Ott meg nagyon nagy az esély arra, hogy nem teljesen tiszta készüléket kapsz, lehet nem is eu piacra szánt telefond kapsz, vagy lehet nem is lesz a tiéd a telefon, csak bérled, ugye erre is volt példa már idén.
Szóval durván be lehet szívni ezzel a történettel!
Az Apple-t felhívni sem kerül többe mint a szifonosokkal emailezni és az legalább teljesen hivatalos tájékoztatás!
Remélem sikerül egy jó példányt beszerezned, mert tényleg jó telefon! szerintem a 13-ra sem fogom lecserélni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!