Mi a velemenyetek a samsung galaxy s20fe-rol?
Figyelt kérdés
Sajnos a mi nap sikerult leejtenem a samsung galaxy s9+ telefonomat es betort a kepernyoje es a galaxy s20fe 5g telefont neztem ki mi a velemenyetek rola van olyan jo mint az s9+?nagyon szeretem a jelenlegit es ennel gyengebbet azert nem szeretnek venni elorre is koszonom a valaszokat helyes irasert bocsi alig latok valamit a kepernyon.2021. júl. 20. 10:20
1/11 anonim válasza:
Bőven erősebb, mint az S9+, nyugodtan vedd meg.
2/11 anonim válasza:
új s20fe 5g ráadásul snapival készül jobb mint a korai modelleknél. Bár hamarosan jön a s21fe. s21 nem fér bele?
Kijelző csere mennyi lenne? Nem kérdeztél utána?
3/11 A kérdező kommentje:
De rakerdeztem es eleg draga romaniaban elek es itt nem szegyelik elkerni a penzt egyaltalan
2021. júl. 20. 10:49
4/11 anonim válasza:
amoled kijelzőcsere mindenhol 90-100e ft vagy több, azt nem szabad :D
5/11 A kérdező kommentje:
Varni pedig a s21fe-re pedig nem igazan tudok mert igyis nagyon zavaro hogy alig latok valamit es ido kerdese mikor hal meg a kepernyo teljesen mert vibral van hogy elfeheredik teljesen
2021. júl. 20. 10:52
6/11 A kérdező kommentje:
Meg az a72 amit neztem esetleg de az gyengebbnek tunt
2021. júl. 20. 11:04
7/11 anonim válasza:
Szerintem sehol sem szégyellik elkérni érte a pénzt. iPhone szervizek sem félnek leakasztani egy csinos összeget ha bármi apró baj van. Meg hát a kijelző mivel prémium eleve drága. Annyira nem mint amennyire te kapnád...
a72 ne csoda hogy gyengébb, mert az. Szerintem a52 5g jól sikerült. De ha hosszú távra tervezed akkor nem érdemes átmeneti telefont nézegetni. s21 vagy s20fe...
8/11 A kérdező kommentje:
Koszi jol jonnek a velemenyek
2021. júl. 20. 11:19
9/11 A kérdező kommentje:
Ha jol tudom a s20fe nagyobb kicsivel az s9+ nal igaz?
2021. júl. 20. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!