Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megbántad, hogy Samsung S20...

Megbántad, hogy Samsung S20 FE-t vettél? Én igen, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Életemben először elkapkodtam a telefonvásárlást és nagyon megbántam.

Samsung S8-ról váltottam S20 FE-re tegnap, de döbbeneteset csalódtam. Kidobtam egy csomó pénzt az ablakon... Az S20 FE kijelzője iszonyat gagyi a 3 éves S8-améhoz képest, másak a szín árnyalatok, a képeké is, olyan sötét, csúnya, pixeles. ÁÁ... Ez csúcskészülék? Ez??? Legszivesebben visszarepíteném jó erősen egyenesen annak az embernek, aki kitalálta, hogy ezt a gúnynevet kapja. Mondjuk én vagyok a hülye, hogy megvettem.

Vissza már nem tudom vinni, mert használazba vettem és kifizettem rá 2 éves biztosítást is.

Hogyan szabaduljak meg tőle úgy, hogy ne bukjak sok pénzt?

200.000-ért vettem... 39.000 volt a teljeskörű biztosítás 2 évre. Máshol a biztosítással együtt drágábban jöttem volna ki.

A sírás kerülget... Valaki segítsen légyszi!

Köszi.

2021. máj. 3. 16:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
add el, vegyel az arabol olyat, ami neke tetszik
2021. máj. 3. 16:15
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
S8+ -rol valtottam s20fe 5g-re. Nem bantam meg, nekem szep a kijelzője, szep kepeket is keszit. Annyi a bajom, hovy lehetne kicsit szelesebb is.
2021. máj. 3. 16:23
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi sem indokolja, hogy vásárlás előtt ne próbáld ki a kiszemelt holnit.

Én pl. nem voltam rest, bementem a MédiaMarkt-ba és ott nyomkodtam a drága telókat.

Aztán leszűrtem a számomra hasznos tanulságot, és vettem egy A72 telót a Jófogáson 100 ezerért, papírokkal, 1 hónaposan. Szolgáltatónál vették, lekérdeztettem vásárlás előtt, legális, kp.-re fizették, élő garis.

Megtehetném, hogy drágát veszek, de az, hogy többe kerül, nem feltétlenül nyújt számomra többlet értéket. Mindenkinek fel kell mérnie az igényeit, és azt, hogy ez mennyire fontos, illetve mennyibe kerül kielégítenie azokat, plusz hogy amit vásárol, az megfelelő lehet-e az elvárásaival szemben.

Az, hogy csilivilivadiújmindentudóűberfasza bármi legyen az ember kezében, azt mindig is meg kellett fizetni, és ezután is így lesz. Az, hogy vettél valamit, és nem azt tudja amit megálmodtál róla, az nem másnak a hibája, úgy gondolom.

Annak, hogy a telefonodból ismét készpénz váljon, az egyetlen közkedvelt és közismert módszer, az eladás. A folyamat során felkínálod a tulajdon átruházását egy általad megjelölt összegért. A buktató csupán az, hogy ha egy érdeklődű fejében megjelenik egy összeg, az többnyire jóval alacsonyabb, mint ami a tiédben motoszkál. A differenia csökkentésének van egy lehetséges alternatívája, az eljárás neve alku. A felek addig-addig módosítják a saját számukat, amíg az nekik még megéri. Ha a kettő egyszercsak megegyezik, lérejöhet a vásárlás.

Van egy másik módszer, amely során, nem készpénz, hanem egy másik (hasznos vagy hasznontalan) dolog tulajdonosává válhatsz cserébe azért, amitől szeretnél megválni, ami aztán tovább értékesíthető, vagy cserélhető, és még sorolhatnám.

2021. máj. 3. 16:49
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
jók a beállítások? nem gyári hibás?
2021. máj. 3. 17:17
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

"mert használazba vettem" - hogy mibe vetted? "Használtba'"?

S20FE-t vettem, nem bántam meg, előtte természetesen elolvastam a teszteket és kipróbáltam. Én újonnan vettem a MediaMarktban 200-ért, használtan az kicsit sok pénz érte szerintem.

Amit a kijelzőről írtál, az nettó hülyeség, a nagy részét képzeled, majd hozzá fogsz szokni.

Különben fogd fel úgy, hogy hasznos leckét vásároltál: legközelebb legyen eszed, és gondolkodj mielőtt vásárolsz.

Most meg adj időt magadnak, és meg fogod szeretni a készüléket, miután kihisztizted magad.

2021. máj. 3. 17:18
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

"Most meg adj időt magadnak, és meg fogod szeretni a készüléket, miután kihisztizted magad."

Velem is volt már lyen, csak én a telót, amit a párom vett nekem előfizetésre, bevittem és egy csereakcióba beadtam régi telónak még aznap, és vettem egy másikat.

2021. máj. 3. 17:25
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt az S20 csak marketingnév, az FE egy ilyen "low budget" igazából, nem valódi flagship, mint a rendes S8 vagy S20. Másrészt szerintem böngéssz a beállítások között, mert nem olyan csúnya annak a képe azért.
2021. máj. 3. 19:05
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a meggondolatlan vásárlást még lehet tetézni azzal h utána ugyanolyan meggondolatlanul, első felindulásból túladsz rajta. Ez a biztos receptje h kidobj egy rakás pénzt az ablakon.

Egyébként ha neten rendelted meg, akkor 14 napon belül eállhatsz a szerződéstől, visszaadhatod és visszakapod az árát, akkor is, ha már használatba vetted a készüléket.

2021. máj. 3. 20:24
 9/20 anonim ***** válasza:
71%
De egyebkent kerdezo, amugy mivel nem vagy megelegedve a telefonon belul? Miert bantad meg, hogy megvetted? Szerintem nagyon jo telo (uncsitesomnak van, soxor adta kolcson). De hat ha nem tetszik, eladod, vagy ha vallalnak visszafizetest, visszaviszed
2021. máj. 3. 21:43
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

"Hasznàlatba" akart az a szó lenni, bocsánat.

Én is a MediaMarkt-ban vettem.

Kicsit már kihiztiztem magam.😊

Régebben amúgy heteket ültem a telefonvásárláson, de most SOS kellett új, mert széttört és tönkre ment az imádott S8-am☹ időm meg sajna nem volt rendesen utána nézni .

Ezekkel nem voltam/vagyok kibékülve, (de még sajna nem volt időm baba mellett tesztelgetni az S20 FE-t):

- az S8 kijelzője sokkal élesebb és erősebb a fényereje (összehasonlítottam)

- a vele készített fotó fakónak tűnt és sötétnek, de már orvosoltam és nagyon szép képet csináltam vele

- nincs rajta LED jelzőfény, így majd mindig nézegetnem kell, hogy írtak-e

- nem lekerekített a képernyő széle (vagyis nem edge)

- nincs rajta jack bemeneti nyílás

2021. máj. 3. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!