Euronicsba mi a feltétele a 10 havi kamatmentes részletnek, mobiltelefon vásárláskor?
Új telefont akarok venni, és alapból a 10 havi kamatmentes részletfizetést kérném.
Mik a feltételei?
- legyen stabil jövedelemed vagy bevételed.
- emésztési folyamatok állandó működése
- süssön a nap
- Hitelképes legyél
- Miután lejárt a törlesztő vegyél új telefont mert az előző már gagyi
- legyen pénzed
Mégis milyen feltételekre gondoltál? Lehet eltévesztetted a házszámot de ez nem az Euronics ügyfélszolgálat.
-Hol?
-Az EuronicsbaN.
-Hová?
Az Euronicsba.
Egyebként meg nem arról van szó, hogy ne tudnék kifizetni egy összegben egy közepkategóriás telót. Egy A52-est egyebként.
Csak ha nem kerül többe, mintha egyösszegben kifizetem, egyszerűen kényelmesebb az a havi 13-14ezer Ft, mint egybe a 130.000Ft.
De, ha nem jön össze, akkor leteszek egybe 130 ezret, és kihúzhatsz az ultragázak listájáról.
“itt sokaknak van új telefonja”
Kb mindenkinek aki itt van gyk-n:
-xiaomija van
-nem részletre fizeti a telefonját
-alsókategóriás telefont vesz, mert tudja, hogy a csúcskategóriában lévő áraknak a felét se éri meg kifizetni.
-ja és sokan beérnek 3 évig a telefonjukkal (én pl addig amíg jól működik a telefon legyen akár 8 év is ez).
"Csak azért írtam ebbe a topikba, mert itt sokaknak van új telefonja, hátha van olyan aki így vásarolt nemrégiben."
Csak azért írták ki a honlapjukon, hogy az egysejtűek is elolvashassák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!