Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS TECHNIKAI ZSENIK!Samsung...

SOS TECHNIKAI ZSENIK!Samsung dual sim-es telefonomba beletört a sim tartó eleje, a darab benne maradt ,nem lehet kiszedni, de a 2 sim kártyát vissza tudtam csúsztatni így is.Ha feltöltöm a telefont lesz belőle bajom,hogy megráz vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés

#telefon #veszély #Samsung #meghibásodás #beletört sim kártya tartó
2021. júl. 16. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bajod valószínűleg nem lesz de azért azt majd nem ártana kiszedni onnan valahogy.
2021. júl. 16. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Megrázni nem fog
2021. júl. 16. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bajod nem lesz tőle de jobb lenne azt onnan kiszedni vagy kiszedetni szervizben
2021. júl. 16. 22:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Rázni nem fog. De szedesd ki szervízben, ahol adnak egy új sim tálcát. Sajnos szét kell kapni a telót,.amit csak szervízben tudnak megcsinálni.
2021. júl. 17. 07:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó:Villával próbáltam kiszedni, de sehol semmi... Tálcát lehet kapni szervízben?Gondolom nem két fillér , pláne a telefon szétszedése.
2021. júl. 17. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Villával nem, és nem is nagyon ajánlatos semmivel sem piszkálni.

Az ár attól függ milyen telefon. Melyik Samsung?

2021. júl. 17. 17:23
 7/10 A kérdező kommentje:

S9+...

Pedig belenyúltam késsel,villával,meg azzal a nyitó pöcökkel.Persze akkor nem töltöttem.De utána igen.Remélem nem lesz tőle bajom, se a megpiszkálástól , se a szitutól, ami a kérdésben volt, ugyanis csak 2 hét múlva tudom szervízbe vinni...

2021. júl. 17. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát inkább ne piszkálgatnád, főleg ne evőeszközökkel...
2021. júl. 25. 15:47
 9/10 anonim válasza:
megrázni csak akkor fog egy mobiltelefon, ha töltés közben vízbe esik. NE NYÚLJ BELE!!! Vidd el szervizbe, szétszedik és alán ki tudják szedni. De meglehet, hogy sokkal többe kerül, mint gondolnád
aug. 5. 16:50
 10/10 anonim ***** válasza:
SOS-bél a 112 segélyhívot kell hívni
aug. 8. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!