Valaki talállkozott már mobiltelefonoknál véletlenszerűen ingadozó fényerővel?
Figyelt kérdés
Nem az adaptív fényerőre gondolok, itt az érték fix marad, tehát pl. Ugyanúgy maxra van állítva, viszont látványosan visszaesik a fényerőszintje. Gyakran nem látom így jól a képernyőt a napsütésben. Több iphone esetén is tapasztaltam már, de ipadnél is. Tudja valaki mi lehet ez?2021. júl. 14. 13:15
1/7 anonim válasza:
nekem is ez van, sajnos nem tudom mitől lehet
2/7 anonim válasza:
Én samsung galaxy a 70nél tapasztalom ezt,gőzöm nincs mi lehet.
3/7 anonim válasza:
Nekem most iPhone 11 van, de sosem tapasztaltam ezt. Nem is láttam még ilyet egyik telómnál se.
4/7 anonim válasza:
Én sem tapasztaltam még ilyet, pedig nálam foskupac Lenovotól kezdve Huawein, Xiaomin át Samsungig megfordult pár telefon.
5/7 anonim válasza:
Én legelőször szalagkábel hibára tippelnék. De okozhatja,akár szoftveres vagy akkumolátor probléma is. Elég sokmindentől lehet sajnos.
6/7 nie001 válasza:
Xiaomi Redmi5 -ön, néha felvillan normálisra, egyébként halvány maximumon is, javítani próbálom majd
7/7 A kérdező kommentje:
Én arra tippelek hogy az akksi elöregedése is közre játszhat ebben
2021. aug. 6. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!