Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki talállkozott már...

Valaki talállkozott már mobiltelefonoknál véletlenszerűen ingadozó fényerővel?

Figyelt kérdés
Nem az adaptív fényerőre gondolok, itt az érték fix marad, tehát pl. Ugyanúgy maxra van állítva, viszont látványosan visszaesik a fényerőszintje. Gyakran nem látom így jól a képernyőt a napsütésben. Több iphone esetén is tapasztaltam már, de ipadnél is. Tudja valaki mi lehet ez?
2021. júl. 14. 13:15
 1/7 anonim válasza:
83%
nekem is ez van, sajnos nem tudom mitől lehet
2021. júl. 14. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Én samsung galaxy a 70nél tapasztalom ezt,gőzöm nincs mi lehet.
2021. júl. 14. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most iPhone 11 van, de sosem tapasztaltam ezt. Nem is láttam még ilyet egyik telómnál se.
2021. júl. 14. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tapasztaltam még ilyet, pedig nálam foskupac Lenovotól kezdve Huawein, Xiaomin át Samsungig megfordult pár telefon.
2021. júl. 14. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Én legelőször szalagkábel hibára tippelnék. De okozhatja,akár szoftveres vagy akkumolátor probléma is. Elég sokmindentől lehet sajnos.
2021. júl. 14. 20:11
 6/7 nie001 válasza:
Xiaomi Redmi5 -ön, néha felvillan normálisra, egyébként halvány maximumon is, javítani próbálom majd
2021. aug. 6. 11:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Én arra tippelek hogy az akksi elöregedése is közre játszhat ebben
2021. aug. 6. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!