Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyek a legtartósabb mobiltel...

Melyek a legtartósabb mobiltelefonok?

Figyelt kérdés

Tehát arra lennék kíváncsi, hogy konkrétan milyen márkák a legmegbízhatóbbak és a legtartósabbak. Azért az ár-érték arány is szempont. Szóval én belépő szintű és középkategóriás telefonokra gondolok. Vagyis olyan telefont keresek ami nem észvesztően drága, bírja az ütéseket (vagyis birjon meg pár leejtést) és az idő múlásával sem lassul le jelentősen. Nem tudom, hogy a Xiaomi vagy a Nokia telefonokkal mennyire lövök mellé. Számomra iPhone kizárva.

Előre is köszönöm a választ.

2021. ápr. 21. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
10%

Hát pedig Androidba nem fogsz olyan telefont találni ami 1 év után ne lenne tetű lassú, pláne nem belépő szinten.

Ebből a szempontból pont az iPhone a legtartósabb, rendszeres frissítések, akadásmentes szoftver, stb. Dehát te tudod..

2021. ápr. 21. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Van egy 2010-ben gyártott Samsungom. Semmilyen agyhalatoknak való "okos" telefonért nem adnám oda .
2021. ápr. 21. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
25%

Ha Andoridban gondolkozol, akkor Xiaomi vagy One Plus a megoldás, mivel a Huaweit sajnos kicsinálták, a Samsung meg a világ trágyakupaca.

Nokiát én hanyagolnám, a butatelefonok korában ők voltak a legjobbak, de a smartphone korszakhoz nem sikerült adaptálódniuk.

Én személy szerint rábeszélnélek az iPhone-ra, mert a belépőszintű készülékek (pl. SE) már nem olyan veszélyesen drágák és az biztos, hogy évekig nem fog lassulni meg lefagyni, ellentétben a droidis telefonokkal.

Ami az ütésállóságot illeti, azt el kell felejteni, az érintőképernyő eleve kizárja, hogy törés nélkül megússzál egy pofára ejtést. Persze ez ellen is lehet védekezni tokkal meg védőüveggel, de az nem készülékspecifikus.

2021. ápr. 21. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Xiaomi-t pont hogy kizárnám, a szar support miatt.

Borzalmas hogy mennyi telefont köpnek de arra hogy normálist szoftvert adjanak nem képesek úgy hogy ennyit is róluk.

Oneplus... Változó, inkább akkor már Pixel mert ők garantálják a 3 évet.

De idetenném a csúcs Samsungokat is, ahol szintén garantált a 3 év.

Androidból tehét:

Pixel vagy Samsung S, esetleg A72 5G/A52 5G stb.

Nokia-ról lebeszéllek mert ők sem tudnak szoftver írni, laggos az egész és frissíteni sem nagyon szeretnek.

iPhone +1, 5 év support ami közel kétszer annyi mint egy Pixel esetén.(ha főverziót nézünk 5 vs 2 év) Szóval én azt mondanám hosszabb távra mindenképpen.

"Szóval én belépő szintű és középkategóriás telefonokra gondolok"

De amúgy meg a gond itt van, ezek jó ha 1-2 évet elmennek mert elesnek teljesen a support-tól. Nem alkalmasak sok éves használatra, akkor minek lenne csúcskategória?

2021. ápr. 21. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
ugyis le leszek pontozva, de NEKEM, ismetlem NEKEM az iPhone. nyilvan az ujabb modellek. vannak jo androidosok is persze, a Samsungot mint markat pld. csipem. de nekem iphone 7-esem van kb. miota kijott, es TOKELETESEN mukodik.
2021. ápr. 21. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Poco M3
2021. ápr. 21. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:
38%
Samsung Galaxy S szériák, főleg az újabbak (7es után) illetve a Galaxy Note széria rendkivül strapabírónak bizonyult az évek során, ismerősöknel is. Persze ezek csúcstelefonok, de az olcsóbb telefonok nem is bírják a komoly kiképzést.
2021. ápr. 21. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!