Mit jelent a konzolvilágnál a hivatalos gyári garancia?
Figyelt kérdés
A közeljövőben tervezek egy ip 11 prot vásárolni. Mivel a hivatalos forgalmazóknál már nem elérhető ezért több oldalon is körül néztem. Minden oldalon 1+1 év garanciát vállalnak ami ugye 1 év apple 1 év pedig a forgalmazótól. A konzolvilágnál viszont 3 év hivatalos gyári garancia van kiírva. Ez teljesen érthető mivel 250.000 Ft-nál többe kerül a telefon csak azt nem értem, hogy a konzolvilág mióta partner az apple-el. Valaki tudna segíteni ennek a tisztázásában, hogy konkrétan mit tesz ez a 3 év ?2021. júl. 14. 10:14
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezt tőlük kellene megkérdezned, annál is inkább, mivel az"információk" [link] oldalon ezt írják a "Garancia" címszó alatt:
"A Webshopban forgalmazott mobiltelefon készülékekre és táblagépekre 24 hónap gyártói garancia vonatkozik. Ez alól kivétel az Apple és Xiaomi termékek, melyekre 12 hónap gyártói garancia vonatkozik."
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. Én is azt hittem, hogy 1 évre kell számítanom de itt [link] "Hivatalos gyári garancia 3 év" van leírva és nem értettem, hogy miért, mit jelent. Amúgy valószínűleg ígyis-úgyis veszek majd biztosítást egy harmadik féltöl csak majd annak is utána kell néznem, hogyan működik :D
2021. júl. 14. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!