Van ingyenes scanner mobil app iphonera?
Ha nem kell OCR akkor Adobe Fill & Sign.
Ha középiskolai v. egyetemi diák vagy, akkor meg a Microsoft Office teljes verziója jár ingyen: [link]
Microsoft Lens: PDF Scanner
Ezt nagyon szeretem, tök jól működik és full ingyenes.
Annyi hogy egy onedrive kell hozzá ha pdf-be szeretnél szkennelni, mert azt csak oda menti. De az is ingyenes ugye.
Vagy elmented képként és valami mással összefűzöd PDF-be.
"Mire jo az?"
Arra, hogy szkennelj vele. Én már a cégnél is ezzel szkennelek 1-2 oldalt, mert sokkal jobb a minősége mint a síkágyas vacaknak ami van. De például igazolványokat, stb. is kiváló minőségben lehet szkennelni vele.
Azért jobb annál ha csak simán lefotózod amit akarsz, mert ezzel pontosan be lehet állítani a a sarkait a doksinak és a torzulásokat szépen kiszedi. Ha durván féloldalasan, ferdén tartod még akkor is értékelhető szkennelést kapsz.
Nekem sokat segített a hómofiszban is, nem kellett szkennerért rohangálni.
Köszönöm!
Nekem irodai munkára kell, naponta van hogy 30 doksit is kell szkennelni, hivatalok stb nem fogadnak el fotózott dokumentumokat. A nyomtató szkennere pedig iszonyat lassú. Ami a nyomtatónak 20 perc, az a telefonnak 2 se.
Jogos a felvetés, beállîtom havi fizetésre valhogy, csak valamiért egyben akarja kifizettetni az éves díjat :’D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!