Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van ingyenes scanner mobil...

Van ingyenes scanner mobil app iphonera?

Figyelt kérdés
Néha nagyon jól jönne, de amiket eddig találtam mind csak 3 napig ingyenes, évi 15.000Ft-ot meg sajnálok rá.
2021. júl. 14. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Mire jo az?
2021. júl. 14. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Évi 15000 az havonta 1250ft ha leosztod. Én nem találtam használható ingyenes scanner alkalmazást ezért maradtam a fizetősnél de ha rendszeresen akár napi szinten használod akkor 1200ft szerintem nem sok érte.
2021. júl. 14. 09:40
 3/7 anonim válasza:
100%

Ha nem kell OCR akkor Adobe Fill & Sign.

Ha középiskolai v. egyetemi diák vagy, akkor meg a Microsoft Office teljes verziója jár ingyen: [link]

2021. júl. 14. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Microsoft Lens: PDF Scanner

[link]

Ezt nagyon szeretem, tök jól működik és full ingyenes.

Annyi hogy egy onedrive kell hozzá ha pdf-be szeretnél szkennelni, mert azt csak oda menti. De az is ingyenes ugye.

Vagy elmented képként és valami mással összefűzöd PDF-be.

"Mire jo az?"

Arra, hogy szkennelj vele. Én már a cégnél is ezzel szkennelek 1-2 oldalt, mert sokkal jobb a minősége mint a síkágyas vacaknak ami van. De például igazolványokat, stb. is kiváló minőségben lehet szkennelni vele.

Azért jobb annál ha csak simán lefotózod amit akarsz, mert ezzel pontosan be lehet állítani a a sarkait a doksinak és a torzulásokat szépen kiszedi. Ha durván féloldalasan, ferdén tartod még akkor is értékelhető szkennelést kapsz.

Nekem sokat segített a hómofiszban is, nem kellett szkennerért rohangálni.

2021. júl. 14. 10:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nekem irodai munkára kell, naponta van hogy 30 doksit is kell szkennelni, hivatalok stb nem fogadnak el fotózott dokumentumokat. A nyomtató szkennere pedig iszonyat lassú. Ami a nyomtatónak 20 perc, az a telefonnak 2 se.

Jogos a felvetés, beállîtom havi fizetésre valhogy, csak valamiért egyben akarja kifizettetni az éves díjat :’D

2021. júl. 14. 10:44
 6/7 A kérdező kommentje:
na most néztem, ha havonta akarom fizetni úgy havi 3600Ft. az viszont sok. Az éveset meg csak egyben lehet és akkor 15.000. no mindegy, spórolok vele vagy 100 órát ha nem többet, úgyhogy megéri egyszer befektetni rá.
2021. júl. 14. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Online Scanner

[link]

2021. júl. 14. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!