Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Menjire merjem vízbe vinni a...

Menjire merjem vízbe vinni a telefonomat? (Galaxy note 10+)

Figyelt kérdés

Mennyi az esély hogy tönkre megy a telefon?

Mert a leírás szerint vízálló de mégsem merem annyira vízbe vinni

2021. júl. 13. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a leírás szerint vízálló de mégsem merem annyira vízbe vinni"

A telefonok általában csak a leírés szerint vízállóak.

A gyakorlatban elég sok megy tönkre a pancsolás miatt.

Az előző nekem is ivatalosan IP 67-es volt, egyszer mégis beázott, pedig csak a csap alatt le akartam mosni.

Egy gyors szétszedés mentette meg.

2021. júl. 13. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen ne tedd víz alá a telefont. A vízálló telefonokat is jobb nem vízállóként kezelni!
2021. júl. 13. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha vízállónak is van hirdetve, az legtöbbször annyit jelent, hogy egy kis ráfröccsenő víztől remélhetőleg még nem lesz baja. De ettől még nem alkalmas arra, hogy "bevidd a vízbe", például a zsebedben tartva azzal együtt ússzál egyet.
2021. júl. 13. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyém is vízálló de ez nem jelenti hogy vízbe be viszem inkább azt hogy nem lesz baja az esőben vagy ha néhány csepp víz rá esik.
2021. júl. 13. 20:25
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Anno volt a Sony-nak vízálló telefonja, ami a leírásban is benne volt, vihetted vízbe. Aztán szépen kezdtek beázni és tönkremenni, a szervíz meg tartotta a markát, mert a garancia erre nem érvényes. A gyártó meg szintén ezt mondta, hiába a leírás, sőt a reklámban is víz alatt fotóztak vele, pech. Max. ráfröccsenő víz, ennyi.
2021. júl. 13. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém IP67-es, többször volt már vízben, meg csap alatt is rengetegszer mostam már. Az égvilágon soha semmi baja sem lett, de ez nem garancia arra, hogy neked sem lesz. (iPhone XR)
2021. júl. 14. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én anno S9+ telefonomat lazán bevittem a medencébe baja szerencsére nem lett, de ez szerencse játék szerintem
2021. júl. 15. 07:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Tegnap táskámban kibírta egy heves esőzést telefonom.

Nem Magyarországon lakom.

2021. júl. 15. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!