Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Strandoláshoz, hogyan tudnám...

Strandoláshoz, hogyan tudnám a telefonomat magammal vinni a vízbe?

Figyelt kérdés

Szeretnék egyet fürdeni a Balatonban, és nem merem kint hagyni a parton a telómat meg a bankkártyámat. De semmi értelmes nem jut eszembe, hogy hogyan tegyem vízhatlanná a cuccost.

Tudom, hogy lehet kapni ilyen speciális táskát, de már nincs időm addig olyat venni (kivéve ha mondjuk a tescóban is árulnak ilyesmit...)

2020. szept. 22. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez esetleg:

[link]

2020. szept. 22. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor fürdeni a Balatonban? Az mondjuk baráti.
2020. szept. 22. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy egy Schirilla leszármazott.

🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️

😁

2020. szept. 22. 17:22
 4/7 bp1985 ***** válasza:
32%
Hagyd otthon. Ilyen egyszerű
2020. szept. 22. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-es által javasolt tok csak sima strandolásra jó, meg túrázásnál hogy ne azzon meg a telfonod. A mostani Balaton hőmérséklet mellett meg feltételezem nem punnyadni fogsz a vízben, hanem keményen úszni. Én vettem egy ilyen tokot, és első alkalommal egy papirfecnit tettem bele tesztelésre, alaposan bezártam, a felkaromra rögzítettem. majd vadul úsztam 10 percig, a papírfecni ha nem is durván ázott meg, de kapott némi vizet, úgyhogy telefonnal már meg sem próbáltam.
2020. szept. 22. 18:40
 6/7 A kérdező kommentje:

20 fokos vízben már nem úsztok? Lekvárok, remélem amúgy fiúk vagytok ráadásul :P :D

A hasznos válaszokat nagyon köszii

2020. szept. 22. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ós vagyok. Teljesen igazad van, 15 felett én is bemegyek úszni, ha vízparton vagyok, de pl. tavaly tavasszal a 11 fokos tengerben is megmártóztam.
2020. szept. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!