Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kevés víz érte az Iphone...

Kevés víz érte az Iphone 11-emet,és recseg a hangszóró,ez nórmális?

Figyelt kérdés
Kevés víz érte,szerintetek kiszárad majd és nem lesz gond? Új telefon,nem raktam bele a vízbe talán csak éppen hogy érintette a vizet.
2021. júl. 8. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

nóóóóóórmális öreg?

https://www.youtube.com/watch?v=SFGDzHAeTrE

2021. júl. 8. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Rosszabbik esetben sérült a hangszóró, de ez kétlem, hiszen írtad, hogy kevés víz érte.

Jobbik esetben(ez a valószínűbb) még nem jött ki az összes víz a hangszóróból. Indíts rajta hangosan zenét. hangszóró lefelé nézzen!

2021. júl. 8. 23:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves első vàlaszoló,igen ezt én is ismerem,de véletlenül futott meg az az “ó” betű,de örülök hogy ilyen humorosan vetted :)
2021. júl. 8. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a tudomány jelenlegi állása nem teszi lehetővé a vizes mobilod ezen a weboldalon keresztüli diagnosztizálását.

Ezért javasoljuk a szakszerviz általi bevizsgálást.

2021. júl. 9. 01:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyomjál neki béjsz tesztet.

Vagy jó kis madafaka zenét,az kinyomja a vizet.

2021. júl. 9. 08:38
 6/6 Morzsi007 ***** válasza:

Nem kellene, hogy baja legyen.

Eleve vízálló tudtommal, és még bele sem merítetted. Nekem a 8-asom tavaly előtt kiesett a kezemből a Balatonba, az iszap alá került. Nagynehezen meglett, semmi baja nem lett most is hibátlan, ki sem kapcsoltam, mert ugye vízálló. Ezzel nehogy elmenj szervizbe, mert felesleges. Várd meg , hogy kiszáradjon.

2021. júl. 9. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!