Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinálja ezt a telefonom?

Miért csinálja ezt a telefonom?

Figyelt kérdés
Fölrakok rá egy csomó képet.Aztán nézegetem őket és látom hogy egyik-másiknak a helyén csak egy nagy feketeség vagy fehérség van...És a hugomé is ezt csinálja.Viszont ha a feketeséget meg a fehérséget átküldöm a hugomnak nála megjeleníti a képet!
2010. aug. 27. 07:55
 1/9 A kérdező kommentje:

Sony w595 mobilom van

A hugomnak meg nemtommilyen xD azis sony

2010. aug. 27. 07:58
 2/9 anonim válasza:
Ha gépről teszed rá biztonságosan távolítsd el! Lehet hogy a program vagy az adatkábel rossz amiről ráteszed a képeket ! küld át a feketeségeket a hugod telefonjára utánna meg vissza a tiedre és ha nemjó akkor a képekkel vagy a telefonokkal van a hiba
2010. aug. 27. 09:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Gépről teszem föl!Amugy így szoktuk csinálni,de most már egyre több kép "eltűnik"szóval elég fáradságos ennyit átküldeni:)
2010. aug. 27. 09:32
 4/9 Bányai Sándor válasza:

nekem is voltmár w595-öm és ezeknek ez az átkuk hogy nem jeleniti meg a képet csak ha háttérnek teszed!

jó kis telefonok de ettöl nem kell megilyedni!

ez azért van mert a telónak a kis procija gyenge!

2010. aug. 27. 09:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Amit az utolsó írt én oylat még sose tapasztaltam de amit a kérdező se. Nekem is volt egy jó ideig W595ösöm és jó sok kép rajta amiket sürün cserélgettem. (olyan 300 körüli kép kb) szintén adatkábellel tettem ráöket de sose volt vele ilyen gondom h fekete meg fehérek lettek volna, mindig megjelenített mindent szépen. Probálj meg rajta csinálni egy szoftverfrissítést a sony oldaláról le lehett tölteni ingyen a frissítő progijukat esetleg ha még garis vidd be a szervízbe és 3 perc alatt megmondják mi a gond.
2010. aug. 27. 10:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Csakhát nekem nem 300 kép van rajta hanem legalább 1000.

De még van 1139 MB helyem,mert plusz memkártya van benne

2010. aug. 27. 16:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Vírus ha van a gépen vagy a képen az ugyanúgy hat a telefonodra ha a telefont is megtudja támadni a telefonon nincs vírusirtó tehát védtelen
2010. aug. 27. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Mekora képek ezek? Nem lehet h a képeknek túl nagy a felbontásuk vagy a méretük és a teló nem tudja kezelni?
2010. aug. 27. 22:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom.Mindenféle képeket rakok föl.
2010. szept. 24. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!