Szerintetek drága lenne ha családban mindenki
csúcskategóriás telefont használna?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 19:25
1/9 A kérdező kommentje:
Ismertek olyan családot aki mindenki csúcskategóriás telefont használ?
2021. júl. 7. 19:26
2/9 anonim válasza:
Egy 5 tagú család esetében összesen 1-1,5 millió. Hogy ez drága-e a család számára, az már relatív.
2021. júl. 7. 19:29
3/9 anonim válasza:
És ezt miért tőlünk kérdezed??? Neked kell tudni, hogy milyen az anyagi helyzetetek és mennyit szánnátok telefonra, ami megéri Nektek!
2021. júl. 7. 19:36
4/9 anonim válasza:
#3-as vagyok. Amúgy kifelejtettem: Ti tudjátok, de amúgy eleve szerintem gyerekeknek fölösleges csúcskategóriásat venni, gyerekként semmi olyanra nem használnák, ami ezt indokolná!
2021. júl. 7. 19:38
5/9 anonim válasza:
Szia!
Erre a kérdésre csak ti (Tehát a család) tudjátok a választ.
Amennyiben úgy érzitek, hogy anyagilag ez belefér nektek, akkor nem drága, de ha mindenkinek csúcskészüléket szeretnél venni, akkor az már meghaladhatja az 1000000 forintot is.
Szerintem butaság, de te tudod!
2021. júl. 7. 20:02
6/9 anonim válasza:
Igazatok van. Fel sem merült bennem, hogy össze adva ennyibe kerül pár darab telefon. Nem egyszerre szoktuk venni, így nem tűnik fel mennyibe kerül.
2021. júl. 7. 20:15
7/9 anonim válasza:
Most mit értesz az alatt, hogy drága lenne e?
Megnézed egy "csúcstelefon" jelentsen ez bármit is árát és megszorzod a családtagokkal. Aztán kiderül ez nekik drága-e vagy sem.
Amúgy előfizetésben ki lehet hozni kedvezménnyel részletre, hav szintre bontva mégsem ugyanaz mint kiadni egyszerre milliókat.
2021. júl. 7. 20:51
8/9 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy egy csúcstelefon 4 évig bőven kiszolgál, akadásmentesen, stb. Míg egy alsókategóriás már 1 év után szarul megy, ha jó telót akarsz, 2 évente lehet cserélgetni. A csúcstelefon meg elvan minimum 4 évet. Meg aztán aki megteheti, miért is ne fektetne 1,5 millát ebbe? Elvégre a telefon ma már egy olyan eszköz, amit abszolút mindenre használunk, mindig mindenütt velünk van, megéri a befektetést.
2021. júl. 7. 23:14
9/9 anonim válasza:
#8-as, nem feltétlenül csak a csúcstelók bírják ilyen sokáig! Például anno 2015-ben újonann vettem egy Huawei Ascend P7-et, ami akkor a maga korában is csak középkategóriásnak számított, mégis 4 évig tökéletesen működött, utána kezdődött egy kisebb szoftveres probléma!
Az hogy csúcsteló, a tartósságon kívül még inkább több extra tudást jelent, manapság például 12-16 GB ram, 144 Hz képfrissítés, 8K-videózás, stb!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!