Iphone 12 Mini miért kerül ennyibe?
Főleg ha a 256 bg-osat szeretném venni?
Félreértés ne essék, én régóta iphone tulajdonos vagyok igaz annó 2017-ig talán és még a régi 4s-5s mobilokkal sőt szeretnék is újat venni csak szeretném jobban látni a dolgokat.
Nekem az új generációs iphoneok kicsit drágák így még ismeretlen nekem miket is tudnak meg minden.
Olvasgattam és többször átnéztem már a funkcióit, tulajdonságait de itt is kérnék tájékoztatást :).
Nekem az újak közül egyedül a 12 mini tetszik főleg a mérete miatt is.
És ha már bőven van tárhely ezért is szeretném a legtöbbet kihozni belőle így a 256 gb-set venném mert nekem hamar beszokott telni a memória.
Bár gondolom a memória is tesz az árán meg maga az iphone mint márka, de azért drágának tartom így 300.000 forint fölött de mindenképp ezt az iphonet néztem ki és ragaszkodok hozzá.
Eddig olcsó telefonjaim voltak így biztos ég és föld lesz a váltás, eddig volt samsung galaxy, pocket neo, a20e, alcatel pixi, iphone 4s-5s így ezekhez képest mennyire lesz érezhető hogy új telefon, érezhető lesz az árán?
Meg ahogy láttam itt már nincs jack csatlakoztató így nehéz lesz megszokni hogy nincs? Milyen füles van helyette?
És ahogy látom egyszerre nem is lehet tölteni vagy zenét hallgatni?
Meg az eddigi iphonejaimon volt főgomb és nem teljes képernyősök ugye itt viszont nincs főgomb erre iphonenál mennyire lehet átszokni?
Aki esetleg birtokol ilyen mobilt írna róla véleményt hogy mennyire elégedett meg vele?
Bunkó stílusú válaszokat nem kérnék.
Pl egy 5S-hez képest hatalmas változás, mára már az elavult. Gyorsabb, gördülékenyebb, mindenben jobb, kèp, video készítésben is nagyszerű. A homegomb hiányát pár nap alatt meg lehet szokni. Alapból drágább kategória a 12-es szeria, mint a többi almás mobil, mivel ez a legújabb. Hogy kicsi mérete van, ne tévesszen meg, ugyan azt tudja mint a 12 meg közel 12Pro, 12Pro max.
Ha pl vezeték nélküli töltőt használsz, szabadon marad a lightning csatlakozó, lehet hozzà fülest, fejest csatlakoztatni, vagy ha BT fejhallgatót hasznàlsz vagy airpods-ot, akàr tötlheted is lightning kàbelen keresztül akàr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!